Zvrat vztahu s Prachařem? Nenadálý krok Hanychové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvrat vztahu s Prachařem? Nenadálý krok Hanychové

Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (archiv)

Říká se, že na dětech člověk nejvíce pozná, jak stárne. A ač Agáta Hanychová (36) nejspíš stále živě vidí malou Miu jako miminko, její dcera oslavila  už čtvrté narozeniny. Na to pochopitelně zareagovala modelka a influencerka na sociální síti. Překvapivě do vzpomínky přimíchala i tatínka své holčičky Jakuba Prachaře (38).

Nejenže Agáta sdílela aktuální fotografii s dortem. Ale zavzpomínala i na starší oslavy. Z toho důvodu její sledující mohli vidět i snímek Mii a Jakuba při prvních narozeninách. Znamená to snad, že modelka nemůže vymazat svého exmanžela stále z hlavy?

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...

Něco na tom možná bude, protože její reakce na nový vztah Prachaře se Sarou Sandevou nebyla zrovna vroucná a přející. Napětí cítí i nová partnerka herce, muzikanta a moderátora, která se na toto téma rozpovídala pro Super.cz. Přiznala, že ji Agátin přístup mrzí. „Já bych byla naopak ráda, kdyby si Vašek našel novou lásku a byl co nejspokojenější,“ zamyslela se nad tím, proč je pro Hanychovou trnem v oku a proč nedovede tento fakt tak úplně přijmout, když ona sama by s tím u bývalého přítele problém neměla. Přitom ani Agáta není sama. Nově má chodit s Jiřím Hellerem, s nímž se seznámila díky wakeboardingu.

Agáta Hanychová má nového přítele. Čím jí 6. muž v pořadí dostal a kde jí sbalil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
17. 9. 2021 • 07:00

Bello, s tebou je to čím dál horší Ty potřebuješ chlapa, jako prase drbání! Pak snad konečně dáš pokoj a nebudeš psát ty tvoje hnusné slohovky A nebo se vrať do Bohnic a popros doktory, zda by přece jenom nemohli tvému mozku nějak pomoci. Mám ale obavy, že by pomohla už jen palice do hlavy

-bello-
16. 9. 2021 • 22:10

Koukla jsem na její rozhovor z Luxoru - kniha Hrušky .Jak ona může sedět v Luxoru, když kromě slabikáře nic nepřečetla.V rozhovoru uvádí cosi o záškoláctví a jak dokonce dostala dvojku z chování.To bylo na základce, kdy máma Žilková nabrala do pěstounské péče další děti, neměla na žádný , ani na svoje čas, šla z rozvodu do rozvodu, z reklamy do reklamy , z role do role měla hysteráky až tak, že ty děti mlátila a hlavně furt ječela.V šoubýzu zase vydírala, jaká je chudinka a kolik, že má dětí. A děti doma měly vojnu, ale do jednoho flákaly školu.
Nevím, jak je možný, že jí ty v pěstounské nechaly!
Agáta je blbá po matce a na střední (fotografii) se dostala díky ní. Záhy ji v prváku ale vykopli.Fetovala a do školy nechodila. Žilková lže, jako když tiskne, když "národu " líčí, že zjistila, že se na škole fetuje , a proto ji odtamtud vzala.
Jak přišla k titulům Agáta, je na palici, ale někde mimo Prahu to koupila.
A jak může být někdo s tímto mozkem, s touto slovní zásobou , s tímto přehledem influencerka je na palici taky.Koho influencuje ?
Dementy ?
A jak může být holka a nyní ženská s touto postavou modelka je na palici taky!
Nevyrovnaná , nijak zajímavá Hanychová a např. stejně tak Lucie Vondráčková, doteď neskously, že z manželů jsou ex, kterým se daří.Je to čistě, čistě osobní zášť, ale pletou do toho děti.Slepice to jsou

illenne
16. 9. 2021 • 19:46

Stačí se podívat na Instagram, videa z jejího vaření s Miou. Mluvit takhle s dítětem a předvádět se, to jsem už dlouho neviděla. Chlubí se, jak vydělává díky sociálním sítím jako influencerka. Měla by konečně dělat něco pořádného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.