Prezident v nemocnici: Tohle se stalo těsně před odjezdem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prezident v nemocnici: Tohle se stalo těsně před odjezdem

Prezident Miloš Zeman podepisoval, až se z něj kouřilo
Prezident Miloš Zeman podepisoval, až se z něj kouřilo (Profimedia.cz)

Nečekané setkání potkalo prezidenta Miloše Zemana (76) a jeho předchůdce na Hradě Václava Klause (80). Oba totiž skončili v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN). Co se komu vlastně stalo?

Hodinu před polednem zastavila včera u jednoho z pavilonů střešovického špitálu prezidentská limuzína. Z ní vystoupil Zeman a v doprovodu bodyguardů vjel na vozíku, na kterém se od jara pohybuje, do nemocnice.

S prezidentem v Lánech: Zeman bude zase volit ANO, hlas by hodil i ČSSD. A co vzkazuje Bartošovi?

Video se připravuje ...

„Mohu potvrdit, že pan prezident Zeman byl hospitalizován v ÚVN,“ řekla Aha! stručně mluvčí špitálu Jitka Zinke s tím, že další podrobnosti není oprávněna sdělit. Proč je ale prezident hospitalizovaný, Hrad sdělit nechtěl. Mluvčí Jiří Ovčáček na dotazy nereagoval a ani prezidentská kancelář nevydala žádné prohlášení. Jediný, kdo z okolí Miloše Zemana prolomil bariéru mlčení, byl jeho poradce Martin Nejedlý (55). Podle něho nejde o nic vážného a vše bylo naplánováno.

Víme také, že před svou hospitalizací ještě prezident Zeman stihl podepsat dvacátou milost, kterou dostal muž trpící závažným chronickým onemocněním několika životně důležitých orgánů. „Prezident republiky nařídil, aby se u omilostněného nepokračovalo v trestním stíhání za zločin zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby a dále rozhodl o prominutí šestiměsíčního podmíněného trestu odnětí svobody uloženého za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky,“ oznámil mluvčí Jiří Ovčáček přes webové stránky Hradu. 

Miloš Zeman v mládí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
16. 9. 2021 • 13:59

Smazal se příspěvek ! Klaus je s Milošem v ústavu nikoliv prognostickem

manunu
15. 9. 2021 • 15:49

leros:

manunu
15. 9. 2021 • 15:49

avina: Bez "flašky" a bez cigaret je v nemocnici také Zeman ne? To jak trávil poslední měsíce života Václav, tak do toho snad nikomu nic není. V té době už dávno nevykonával prezidentský úřad. Být v péči sester Boromejek si přál, osamocen v žádném případě nebyl. Jeho odcházení bylo důstojné a klidné.

leros
15. 9. 2021 • 14:07

avinko, ale, ale jeho vítězství nad Drahošem bylo velmi těsné, rozdíl 150 000 hlasů je nic. A teď spousta jeho voličů říká, že už by ho nevolili. Umíš psát také něco jiného? S tím Havlem se opakuješ, stále meleš jedno a to samé, jsi trapná. Ty jsi s ním byla na Hrádečku? Být v péči Boromejek není vůbec nic špatného asi si to tak přál. Dožil se 75 let a to není málo, každý má tady vyměřený určitý čas, s tím nikdo nic nenadělá. Umírají daleko mladší a to je smutné.

aveneta
15. 9. 2021 • 10:08

Prostě stáří.....v jeho věku již má 90% lidí nějaké ty zdravotní problémy někdo větší někdo menší. Ten kdo je celoživotní kuřák a rád popíjí má větší riziko problémů, jo znám i vyjímky...moje teta kouřila a popíjela celý život a dožila se 93 let, ale také jsou vyjímky opačného směru kdy zemře mladý člověk bez těchto .příznaků.
Co se má stát se stane a každého čeká onen konec života což je asi jediná spravedlnost na tomto světě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.