Mrazivá slova Gregorové: Návštěva Brzobohatého ze záhrobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mrazivá slova Gregorové: Návštěva Brzobohatého ze záhrobí!

Gregorová s Brzobohatým
Gregorová s Brzobohatým (Foto Aha! – M. Hykl, P. Machan, D. Kundrát, M. Pátek)

Je to tak trochu životní paradox. Jen pouhý den vás dělí od plánované oslavy osmdesátin, ale vy už se jí nedožijete. Právě tak odešel ze světa fenomenální herec Radek Brzobohatý (†79). Jeho poslední manželka Hana Gregorová (69) se netají tím, že jí manžel stále chybí. Dokonce má s jeho odchodem spojenou jednu velmi podivnou vzpomínku.

Je to už devět let, kdy odešel do hereckého nebe. A zapomenout se podle herečky a principálky divadla rozhodně nedá. „Můj muž mi chybí. Je to život, nejsem jediná, komu se to stalo. Mám ho pořád pod kůží, ale žít se musí dál. Nejvíc mi chybí, když usínám. Byli jsme zvyklí spát spolu. Vím, že něco mezi nebem a zemí je, hrozně na to věřím,“ rozpovídala se Hanka o zesnulém muži v pořadu Českého rozhlasu Tobogán a svěřila se se zážitkem, který ji v tomto přesvědčení ještě více utvrdil.

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...

„Když zemřel, pořád jsem koukala, jestli se hýbe záclona nebo se klepe svíčka, ale nic se nestalo. Ale pak jednou v noci jsem se probudila s tím, že mě Radek drží v objetí. Ale jako drží! To nebylo jako nějaký duch, byla jsem úplně sevřená. Pak otevřu oči, nespím, všude hrozná tma, pomalu jsem šla tou rukou dolů, abych ho chytla a tam už se to propadlo, už tam nebyl. Ale to objetí bylo velmi silné,“ popsala velmi zvláštní okamžik, kdy měla pocit, že je její muž s ní.

Životní zpověď Karla Gotta! A Gregorové konečná tečka za minulostí

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hillaarkaa
5. 10. 2021 • 06:53

Úplně vidím tu pasáž z Ducha s Molly...

lekno
18. 9. 2021 • 16:57

No, múže být pravda, že ji něco drželo.. Ale kde bere tu jistotu, že to byl právě duch p. Radka B. ? A proč tohle spolu s intímní informací, že „byli zvyklí spát spolu“, zveřejňuje ? Možná nejen kvúli reklamě, ale též kvúli svému milenci, po kterém by chtěla totéž.. Jenomže on není její manžel a tudíž nemá „manželské povinnosti“. Ani manželé nakonec nejsou povinni spát spolu. Třeba se Ondřej K. inspiruje Kájem, o kterém bylo známo, že po sexu se svými milenkami šel spát sám – z estetických dúvodú, taky.. V Japonsku například je běžným zvykem, že manželé spolu nespí v jedné posteli, každý má svúj pokoj. Já to chápu, ty dúvody, múžou být rúzné.. Hana G. by mu měla dopřát nějakou základní osobní svobodu a možnost rozhodování v jistých věcech. Nechce snad mít z něho domácího otroka s mašlí, jako z doby Římské - nebo jo ?

reiner
18. 9. 2021 • 10:55

Moje kamarádka mi vyprávěla v podstatě totéž ....

-bello-
17. 9. 2021 • 22:36

sorguf
taky, jo ?

-bello-
16. 9. 2021 • 23:33

Jak to tak líčí, ve snu onanovala

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.