Hořké procitnutí Peroutky ze Snídaně: Takhle mu byl oznámen KONEC | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hořké procitnutí Peroutky ze Snídaně: Takhle mu byl oznámen KONEC?!

Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou
Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou (TV NOVA)

Milan Peroutka (31) po konci v ranním nováckém pořadu Snídaně s Novou rozhodně pracovně nestrádá. Přesto měl možnost se přesvědčit, jak rychle člověk může přijít o své pracovní jistoty.

Ačkoli s kolegyní Nikolou Čechovou (31) alias Shopaholic Nicol nebyli nejsilnější dvojicí pořadu, jejich nečekaný konec překvapil nejen diváky, ale i je samotné. 

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...

O tom, že ve Snídani s Novou končí, se dozvěděli za pět minut dvanáct. A jak jim to bylo sděleno? I na tak velké platformě jsou stále důvěryhodným zdrojem informací drby. Milan se však z rozhodnutí televize oklepal rychle. „Nikdo nám to dopředu neoznámil, ale funguje taková šuškanda. Hodně se to tam měnilo. Mně osobně teď říká hodně lidí, že směr Snídaně je nyní víc informační - zprávy, politika a podobně. To není můj obor, ani jsem se v tom necítil a nechtěl jsem ze sebe dělat něco jiného,“ uvedl na webu Super.cz Peroutka s tím, že má nyní dost času na vlastní hudební tvorbu. Zanedlouho se tak kromě koncertu mohou jeho fanoušci těšit na křest alba. A pochopitelně bude viděn i na muzikálové scéně.

Peroutka natočil videoklip, ve kterém utíká nahatý před přízraky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ginkognito
20. 9. 2021 • 11:08

Ráno se občas kouknu a myslela jsem si, že už nic horšího tam nebude. Ovšem ti dva ......., co tam byli třeba dnes ráno, to je neskutečné. To to mohou za chvíli uvádět děcka ze základní školy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.