Dykovi v očekávání? Tatiana přiznala holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dykovi v očekávání? Tatiana přiznala holčičku!

Vojta Dyk a Tatiana Dyková
Vojta Dyk a Tatiana Dyková (profimedia)

Ač si mnozí mysleli, že je vztah charismatického zpěváka a oblíbené herečky spíše krátkodobou „horečkou z vášně“, tak nakonec přesvědčili, že to spolu myslí vážně. Před osmi lety se jim narodil společný syn Alois, před dvěma si pak na prvního máje řekli zavazující „ano“. Jenže Vojta Dyk (36) je přece jen o sedm let mladší než jeho žena. Proto ve vzduchu visí pořád otázka, jestli by si nezasloužil ještě jedno svoje dítě.

Tatiana Dyková (43) má z prvního manželství s Petrem Čechákem ještě syny Františka (16) a Cyrila (13). Jenže její muž je biologickým otcem pouze jediného kloučka. Tedy se stále nabízí, jestli to tak už zůstane, nebo zda ještě manželé plánují změnu. „Každý ze synů potřebuje něco jiného, což je na tom nejsložitější. Nejstarší má v sobě klidnou moudrost, prostřední potřebuje vymezit určité hranice, nejmladšímu občas musíme dodávat sebevědomí, aby se nebál sdělit svůj názor a projevit se. Ale přísní, akurátní nejsme. V podstatě jim všechno povolujeme,“ rozpovídal se prý nedávno Vojta o výchově potomků v Rozpravách Milana Heina, který rozdíl mezi "cizími" a vlastními absolutně nedělá. 

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...

A co tu mužskou přesilovku konečně ještě rozstřelit holčičkou? Tuto variantu překvapivě prý herečka nevyloučila, jak píše web Prima Ženy. „Jestli se rozhodneme jít do toho znovu, tak myslím, že ji mít budeme. Mateřství je pro mě v životě zásadní,“ prozradila v rozhovoru pro Magazín DNES, kde zároveň uvedla, že čtyři chlapi jsou na ni už vážně trochu moc a že potřebuje být jeden den v týdnu z toho důvodu absolutně sama. Źenský element by se proto hodil!

Tatiana Dyková na pohřbu Šafránkové: Věděla přesně, co chce

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mika
2. 8. 2022 • 10:59

tento stupidní článek už čtu asi po sedmé.....pořád je vydáván za aktualitu...Bože ať má třeba deset dětí ale nám je to fuk!!!

-bello-
14. 9. 2021 • 19:13

Já ji mám ráda,, ale ty její kecy jsou fakt tupý.Nemám ráda Medu Mládkovou a správce nadace Pospíšila.Meda Mládková dostala takovou podporu od Prahy 1 a ještě chtěla všechno za krunu , pomlouvala Knížáka úplně hloupě a svéhlavě a je to děsně namyšlená ženská.
A proto mi vadí, že ji hrála Dyková, kterou já ráda jako herečku mám. Myslím, že je mnohonásobně lepší, než její profláknutá a neustále obsazovaná kámoška Geislerová, která je schopná si role vyštěkat.
Je zajímavé, jak hladce se přijalo vyvdané příjmení Dyková, zatímco u jiných to drhne . např. Veškrnová se mi s Havlovou pořád plete a Geislerka bude navždy jen Geislerka ( a dokonce je na to pyšná )

mika
14. 9. 2021 • 10:33

vy jste TRAPNÍ !!!!!!! to je ubohoučký článek. co vy děláte v novinách???? který číman tento blábol napsal?

dejavu26
13. 9. 2021 • 15:10

Po 43 jde ženská plodnost velmi rychle dolů, takže pokud by Táňa otěhotněla, tak by to byl spíš zázrak vyhoněný hormony. A nemyslím, že do toho půjde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.