Fanoušci Neckáře hrůzou bez sebe! Hororový zážitek na koncertu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Fanoušci Neckáře hrůzou bez sebe! Hororový zážitek na koncertu

Václav Neckář
Václav Neckář (Foto Aha! – Martin Hykl, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz)

Je tomu už téměř dvacet let, kdy ikonu šedesátých a sedmdesátých let postihla mozková mrtvice. Ta nejvíc zasáhla zejména řečové centrum Václava Neckáře (77). On se ale nevzdal a s velkou pomocí bratra Jana se dokázal vrátit na koncertní pódia. Nedávno ale diváky upřímně vyděsil.

Hudba a posluchači jsou pro zpěváka jako živá voda. To potvrdil i jeho bratr a zároveň člen kapely v pořadu My dva a čas. „Než na to jeviště vyleze, mám pocit, že tam nedoleze. V momentě, kdy se tam objeví, vidí, že tam to publikum je, že z něj jde ta energie, on ji přijme a najednou ožije,„ vysvětluje, jak ho jeho příznivci dovedou nabít. Jenže nedávno přece jen málem velmi nepříjemně doplatil na ztíženou hybnost. To tehdy, když chtěl vyseknout na koncertu svoji legendární otočku.

Neckářovi vyděsili fanoušky, infarkt! A Patrasová září, velké plány s Felixem

Video se připravuje ...

„Tím, že má trošičku problém s levou nohou, tak když je někde na pódiu, což se někdy stane, že jsou tam nerovnosti, nebo je přistavené pódium a ta podlaha tam není úplně přesně v rovině, tak tam nejenom on, ale i my můžeme zakopnout. Jemu se to většinou stane, takže ho pak chytáme,“ prozradil Jan na svého bratra. Na to podle magazínu Sedmička zareagoval Václav následovně: „Myslíš minulý týden ve Žďáru nad Sázavou? Tam bylo moc stojanů a málo místa. Když jsem se zatočil, letěl jsem i s mikrofonem,„ vysvětlil, jak došlo k nehodě, jíž diváci přihlíželi. „Trochu karambol, ale zvládli jsme to. Ani jsme nezastavili a během hry se všechno spravilo a bylo to dobré," dokončil historku s dobrým koncem Jan. 

Co přejí Kubišové do důchodu kolegové? Podívejte se na anketu hvězd!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zaka
9. 9. 2021 • 08:21

Na jeviště ho nežene touha zpívat ale bratříček se jeho pomocí snaží vydělávat many.

vilda69
9. 9. 2021 • 06:36

Včas skončit je umění...na ty jeho "umělecké kreace" asi nebude hezký pohled.

leros
9. 9. 2021 • 05:09

Také budete jednou staří. A to jestli ještě vystupuje je čistě jeho věc. Takových bylo, že je na jeviště téměř nosili. Ani Kája nebyl výjimkou a Pepíček Zíma toho přivezou na kancelářské židli a zpívá. Tak proč by nemohl zpívat Neckář.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.