Další zvraty na Nově: PARTYŠOVÁ KÁPLA BOŽSKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další zvraty na Nově: PARTYŠOVÁ KÁPLA BOŽSKOU

Partyšová mizí ze Snídaně, z Novy ale úplně neodchází
Partyšová mizí ze Snídaně, z Novy ale úplně neodchází (Pavel Machan)

Oblíbená dvojice Nikola Čechová (31) a Milan Peroutka (31) jsou pryč sotva chvíli a Nova už chystá další divácké překvápko. Tentokrát končí...

Ex Práskačka Gabriela Partyšová (43) a bývalý Lunetic Aleš Lehký (42) byli na Nově pěknou řádku let. Teď jdou od válu. A Gábina kápla božskou, proč.

Moderátorka Snídaně s Novou Gabriela Partyšová: Na golfu vyhrála pohádkovou výhru!

Video se připravuje ...

Moderátorka, kterou diváci na Nově vídali pravidelně 7 let, hlásí návrat do společenských magazínů. Kam konkrétně, si zatím nechává pro sebe. Zatím je však zřejmé, že bude i nadále hlasem i tváří Života ve hvězdách na Nova Plus. „Budu zpátky ve společenských magazínech,“ potvrdila magazínu Život v Česku. 

„Snídaně má trošku zajímavější témata, hosty a je víc edukativní, ale vstává se tam tak do noci, že po sedmi letech už jsem z toho orvaná," zhodnotila celou situaci. 

Snídani s Novou nyní obohatil Johan Mádr (27) a Ondra Havel (26), další moderátorský tým tvoří Kristina Kloubková a legenda mezi moderátory - Pavel Svoboda (39).

Jak se dělily Gottovy peníze? Partyšová o rozchodu s dalším milencem. A Conneryho česká stopa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
10. 9. 2021 • 10:18

Chudák je z toho vstávání na Snídaně s Novou orvaná . A co mají říkat Ti, kteří vstávají stejně brzy, jako Gabriela Partyšová, ale na rozdíl od ní mají 12ti hodinové směny. Po přenosu možná ještě nějaká práce pro ni v redakci, ale potom už nejspíše kávička s kamarádkami a nákupní centra . Ať stále nefňuká, nemá proč. Orvaná určitě neodešla ani z jednoho, ze svých manželství.

dadadana
9. 9. 2021 • 08:59

ti dva noví kluci se mi tam moc nelíbí, vypadají jak teplí bratři, ale třeba je to záměr novy, podpořit tuto skupinu

hillaarkaa
8. 9. 2021 • 10:44

Asi měli hluboko do kapes,ona má pajšl na různé exoty když to sype

aveneta
8. 9. 2021 • 09:51

No....v tom bude něco více o čem zde na netu nikdo nebude pravdivě vypovídat, ale je to její volba zajisté má již plány jak se živit a uplatnit v životě a do tzv. montovny či marketu to rozhodně nebude

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.