Herec Ondřej Pavelka: PŘEDČASNÝ DŮCHOD KVŮLI INFARKTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Ondřej Pavelka: PŘEDČASNÝ DŮCHOD KVŮLI INFARKTU!

Ondřej Pavelka
Ondřej Pavelka (Foto TV Nova, ČT, ara)

Velkou rošádou začne další, v pořadí už pátá série oblíbeného primáckého seriálu Polda. Davidu Matáskovi (58) už nebude velet major Fišer v podání Ondřeje Pavelky (65), ale jeho seriálová milenka – krásná policejní psycholožka Táňa neboli Jana Kolesárová (45).

Major Fišer plánuje odejít do důchodu a scenáristé mu rovnou naordinovali infarkt! Z vyšetřování zločinu v Chuchli proto poputuje do špitálu. I tak se ale natáčení, jež představuje v ději posun o čtyři roky, Pavelkovi zamlouvalo. „Jsem rád, že se kolem mé postavy pořád děje něco nového a že Fišera diváci uvidí zase v trochu jiné situaci. A samozřejmě jsem moc rád, že vůbec točíme. Když jsem přijel první den na plac, měl jsem najednou pocit, jako bychom se loučili včera,“ přiznal herec. Jeho major teď bude hlavně pomáhat v baru své ženě Vandě, kterou hraje Jitka Sedláčková (60).

Největší změny ale čekají policejní psycholožku Táňu. Právě tato křehká žena bude mít po Fišerově kolapsu na starost celé oddělení. „Nejdřív mě povýšení zarazilo,“ přiznala slovenská herečka. „Připadalo mi nepravděpodobné, že právě ona by mohla vést kriminálku. Ale pak mi došlo, že Táňa je vystudovaná kriminalistka, má za sebou policejní akademii, jen se pak zaměřila na psychologii. Takže odbornost k této funkci má,“ konstatovala Kolesárová. Další novinkou je čtyřnohý kámoš, kříženec. Psímu pomocníkovi při vyšetřování říkají David Matásek coby Michal Bříza a jeho parťák Junior v podání Vladimíra Polívky (32) po vzoru slavného policajta z Místa činu Schimanski.

Seriál Polda se loučí, prozatím: Čeká vás velkolepá akce!

Video se připravuje ...

Bříza už je dědeček

Drsňák trochu ubral. David Matásek se stal díky dceři Míše v podání Elizavety Maximové (29) dědečkem. Právě na vnučce je nejlépe vidět, že poslední díl čtvrté série a první epizodu páté řady dělí 4 roky. Bývalý parťák, kterého hrál Igor Orozovič (37), je opustil, tak se Bříza snaží, aby nestrádaly.

Polda: Elizaveta Maximová zažije minuty strachu

Video se připravuje ...

Mezi Prahou, Bratislavou a Los Angeles

Jana Kolesárová je na roztrhání. Po Poldovi točila ještě kriminálku na rodném Slovensku. Měla skutečně rušné léto s náročnými přelety. Jen na skok se před několika dny vrátila do Los Angeles, kde žije, a už zase musí pomalu balit. Od září opět točí v Česku další díly Poldy.



Přečtěte si
nika70
30. 8. 2021 • 11:07

To je ale úplně jiný případ ;)

BigBen111
29. 8. 2021 • 12:11

Proč se všude píše Lucka Bílá když je to Hanka Zaňáková????

nika70
27. 8. 2021 • 11:53

Proč se všude píše Ondřej Pavelka, když je Oldřich???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.