Rodinná pouta ve Varech? Polívka, Mihulová a Klausová na slavnostním zahájení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rodinná pouta ve Varech? Polívka, Mihulová a Klausová na slavnostním zahájení

Herečka s dcerou Karolínou (vpravo) a její partnerkou Natálií.
Herečka s dcerou Karolínou (vpravo) a její partnerkou Natálií. (Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Do záře reflektorů vyvedly české hvězdy nejen své partnery, ale některé se pochlubily i svými potomky. Bývalou první dámu Livii Klausovou (77) doprovodili dospívající vnuci, herečka Alena Mihulová (56) se blýskla dcerou a její partnerkou a Bolek Polívka (72) se po zásluze pýřil vedle dvou nejmladších synů a dcery Mariany, která roste do krásy.

Bolek Polívka (72), herec

Chlubil se úspěchy syna Nejpočetnější skupina večera stála po boku Bolka. S manželkou Marcelou (52) vyvedl na červený koberec jejich společné potomky – Honzu (16), Františka (13) a Marianu (12). Hrdě je všem představoval a pochlubil se i jejich úspěchy „Mám syna Jendu, skvělého basketbalistu, který hraje za Brno a byli mistři republiky,“ prozradil pyšný táta. Jestli i nejmladší potomci budou kráčet v hercově šlépějích stejně jako dcera Anna Polívková (42) a syn Vladimír Polívka (32) zatím netuší. „Nevím jestli půjdou přímo v mých šlépějích, ale mají jiskru, mají šarm a až záviděníhodnou energii, takže mám z nich radost,“ dodal Polívka na závěr.

Bolek Polívka po projekci Zátopka: Jaké jsou jeho dojmy z filmu?

Video se připravuje ...

Alena Mihulová (56), herečka

Dámské trio Etérickou herečku doprovodila na slavnostní zahájení dcera Karolína (26) s partnerkou Natálií Wirst. „Doufám, že si festival užijeme naplno, jak to jen půjde,“ řekla herečka, která v růžových šatech vypadala jako labuť. S nadšením se pak vítala s ostatními hosty po boku svých holek. „Potěšilo mě, že dcera chce žít od začátku v pravdě,“ reagovala už dříve hvězda filmu Sestřičky (1984) na sexuální orientaci dcery, kterou má se zesnulým režisérem Karlem Kachyňou (†79).

(Livia Klausová (77), bývalá první dáma

Pyšná babička Společnost bývalé první dámě dělají na filmovém festivalu vnuci Vojtěch a Jakub. „Ve Varech budeme přes víkend a těším se, že budu mít dobré průvodce,“ pomrkávala pyšně Livia na svůj doprovod. Jako tradičně se bývalá první dáma a manželka exprezidenta Václava Klause (80) oblékla sama a neměla tak, jako ostatní z přítomných dam příliš práce s hledáním vhodného outfit na slavnostní večer. „Značku šatů vám ale neřeknu, nemůžu přece vše prozradit,“ usmívala se dobře naladěná Livia.

Delegace filmu Zátopek na festivalu v Karlových Varech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.