Brodská ze Slunečné šokuje: Rozvod jako cesta k super manželství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brodská ze Slunečné šokuje: Rozvod jako cesta k super manželství?

Tereza se současným mužem Herbertem Slavíkem.
Tereza se současným mužem Herbertem Slavíkem. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Zatímco jiná herecká manželství mají spíše jepičí život, Tereza Brodská (53) se svým mužem Herbertem Slavíkem (58) žije už 25 let. Prý si ještě ke všemu mají stále co říci. Prostě dokonalá harmonie! A její osobní recept?

Překvapivě je to podle hvězdy seriálu Slunečná nepovedené manželství. Než se totiž Tereza seznámila se svým osudovým protějškem, prošla si i jedním nepovedeným manželstvím. Čtyři roky prožila po boku dokumentárního režiséra Jordiho Niubóa (56). Vdávala se v pouhých jedenadvaceti letech. A to ji podle webu ŽIvotvČesku.cz tenkrát srovnalo priority.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

„Můj recept je takový, že jsem se po prvním manželství rozvedla. To první je tak trochu na zkoušku (směje se). Nejdůležitější pro mě je, aby nám bylo s manželem hezky a těšili jsme se na sebe. Pustíme si film, jedeme spolu na dovolenou, máme si pořád o čem povídat a společný čas si užíváme. Je to hodně o vzájemné toleranci, respektu a úctě vůči tomu druhému," vysvětlila pro uvedený portál, proč jim to téměř po třech dekádách stále hezky klape.

Dalším jejím životním postřehem pak je, že je dobré přecházet nepodstatné drobnosti. „Maličkosti dávno neřeším a nejsou pro mě důležité. Já jsem v tomto ohledu velmi submisivní, takže to jde mimo mě. Myslím si, že je to velmi únavné jakkoli řešit, proto se tomu asi vyhýbám. Člověk se zbytečně vysiluje," je Tereza Brodská přesvědčená.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
backora
19. 8. 2021 • 21:08

Válet na lehátku se může doma. že by znala Tenerifé tak, že jí tam už nic nezajímá ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.