Šafářová se baví, Plekanec nadšením neplane! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šafářová se baví, Plekanec nadšením neplane!

Šafářové s Plekancem jsou z Leontýnky nadšení. A není divu!
Šafářové s Plekancem jsou z Leontýnky nadšení. A není divu! (koláž BLESKsport)

Lucie Šafářová (34) a Tomáš Plekanec (38) nedávno vyrazili s dvacetiměsíční Leontýnkou na brněnský Olympijský festival. Co pyšní rodičové na dcerušky prozradili? Budete se sakra divit!

 

 

„Opakuje všechno, co vidí, po nás. Občas dělá kliky, občas tahá Tomovy posilovací gumy, rakety samozřejmě taky. Vypadá to, že ji sporty budou bavit, je velmi akční dítě a já budu jen ráda, když bude dělat jakýkoliv sport,“ práskla na pohybově nadanou Leontýnku Lucie Šafářová na webu Super.cz.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video se připravuje ...

Pyšní rodiče při této příležitosti ale zmínili i wrestling, který je spíše doménou svalnatých hrubiánů skákajících si po hlavě v boxerském ringu! „To by jí šlo. Už teď má hodně ostré lokty,“ tvrdí s úsměvem maminka. „Kdyby ji to bavilo, bránit jí v tom nebudu, ale nadšený bych nebyl. Ještě by mě pak mlátila,“ hrozí se naopak téhle představy táta Tomáš. 

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
12. 8. 2021 • 18:55

Kdyby se Leontýnka realizovala v nějakém bojovém umění, už by ji nebavilo mlátit někoho ještě i doma. Tomáš se nemusí bát.. Takové Taekwondo, jako sport pro volný čas by se možná hodilo. Ale je toho více – dá se vybrat. Dnes je aktuální trénovat něco třeba už jen kvúli sebeobraně. Je těžká doba a nedá se spoléhat na okolí, že přispěchá na pomoc v případě útoku. Možná vytáhnou mobil, to je asi tak vše..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.