Sedláčkové marná snaha! Partnera kazí brácha Töpfer | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sedláčkové marná snaha! Partnera kazí brácha Töpfer

Jitka a Pavel se znají léta, dohromady se dali teprve nedávno!
Jitka a Pavel se znají léta, dohromady se dali teprve nedávno! (Facebook)

Herečka Jitka Sedláčková (60) a restauratér Pavel Töpfer (73) tvoří už nějakou dobu pár. Vzájemnou harmonii ovšem trošku začíná kazit Pavlův nevoňavý zlozvyk, který se ho Jitka zkoušela odnaučit. Nápravu ovšem zhatil slavný bratr!

„Nesnáším čurbes a plné popelníky, ale když jsem u Pavla, tak nekouří. Popudit mě dokáže tak asi to nadměrné hltání nikotinu," lamentuje Jitka Sedláčková ohledně Pavlova kuřáctví na webu iDnes.cz. A tak zkusila zasáhnout!

Ladislav Frej se ostře postavil pro Tomáši Töpferovi

Video se připravuje ...

„Měnit někoho v třiasedmdesáti je dost těžké, ale Jitka se o to pokusila. Díky ní jsem přestal kouřit, ale jen na tři měsíce. (smích) Pak přišel brácha s tím, že má vynikající dunhillky, tak jsem ochutnal a už v tom jedu nanovo," přiznal "barvu" bratr slavného herce a pokušitele v jedné osobě Tomáše Töpfera (70).

Töpfer na pietě za Kuberu bavil sál anekdotou o černé kávě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ginkognito
13. 8. 2021 • 19:29

No jo, stáří se blíží a jen hlupák si myslí, že když nebude sám, tak nikdy neexne....... bohužel to 80% lidí nechápe...........

blamal
12. 8. 2021 • 12:53

Koukal jsem na insta te Sedlackove. Je protivne, jak v kazdem druhem prispevku ta ordinerni dama mele o penezich a kdo co plati a ze na vsechno se da usetrit atp. No, poza na pozu; jde tedy evidentne z jeji strany o pravou, poctivou a vernou lasku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.