Dcera Mossové (47) Lila (18) dobývá přehlídková mola: Má to ale háček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera Mossové (47) Lila (18) dobývá přehlídková mola: Má to ale háček!

Matka a dcera nezapřou stejný vkus.
Matka a dcera nezapřou stejný vkus. (Foto: Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Snad každý teenager se nemůže dočkat chvíle, kdy namísto s rodiči vyrazí na letní dovolenou s partou přátel. Výjimkou potvrzující pravidlo je ovšem dcera topmodelky Kate Mossové (47). Lila Grace (18) se totiž urputně drží máminy sukně nejen v soukromí, ale i v pracovní sféře...

Zatímco řada slavných rodičů své ratolesti od života v záři reflektorů odrazuje, Kate Mossová v to, že její dcera prorazí na přehlídková mola, tak nějak tajně doufala. „Jsem tak šťastná, že jde v mých stopách!“ jásala, když Lila v pouhých 14 letech debutovala. „Budu ji podporovat, ať se děje, co se děje. Budu její manažerka.“ A jak řekla, tak i udělala. Dnes už má Lila díky známostem své mamá na kontě několik reklamních kampaní, předvádění na pařížském týdnu módy a také focení pro prestižní módní časopis Vogue.

Mami, žádné tenisky! 

Inu, občas se šikne, když má váš rodič známosti, či dokonce vlastní modelingovou agenturu. To se pak ani do stěhování z mamahotelu zrovna dvakrát nehrnete... Na druhou stranu je třeba podotknout, že Kate má s Lilou vztah, který by jim kdekdo mohl závidět. Tráví spolu spoustu volného času, pravidelně vyráží na nákupy nebo holčičí dýchánky v kavárně, občas jsou k vidění i v pozdních nočních hodinách v baru. „Máma je mojí největší rádkyní, hlavně co se oblečení týče,“ říká Lila Grace.

Kate Mossová v klipu jako prostitutka:

Video se připravuje ...

„Kdykoli si něco koupím, jdu za ní a ptám se jí, jestli se jí to líbí. Když řekne, že ne, chci vědět proč, abych se poučila pro příště.“ Funguje to ale i obráceně – máma chodí za dcerou. „Já třeba úplně nesnáším, když nosí tenisky,“ směje se Lila. „Ona si myslí, že jde s dobou, ale vypadá v nich fakt příšerně.“ Holky spolu navíc každý rok tráví dovolenou, byť Lila za měsíc oslaví už devatenácté narozeniny. Letos zvolily evropskou destinaci – Španělsko, kam teenagerka dorazila s menším zpožděním. O to vřelejšího přivítání se jí ale po příletu dostalo...

Kate Mossová a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.