Zemanovi znají termín stěhování! Za sousedku budou mít známou herečku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zemanovi znají termín stěhování! Za sousedku budou mít známou herečku

Z plánovaného bungalovu se klube dům jako hrom!
Z plánovaného bungalovu se klube dům jako hrom! (Martin Přibyl)

Prezidentský páreček už to má v hradní vile tzv. za pár. Stavba lánského bungalovu totiž pokračuje dle plánu a termínu přestěhování do vysněného domečku tudíž nic nebrání. Zajímavostí je přitom i skutečnost, že nedaleko prezidenstkého páru staví vilu i herečka Nikol Štíbrová (34)!

„Pan prezident je průběžně informován o postupu výstavby domu. Plán je dodržován v rámci možností, kdy samozřejmě má vliv děštivé počasí. Ale nejde o zásadní zdržení, a tak by nic nemělo bránit přestěhování v roce 2023," napsal Blesku mluvčí Hradu Jiří Ovčáček

Tady chce Zeman strávit stáří: Pozemek v Mnichovicích je obklopený lesy a vilami

Stavba mezitím narostla na dvě patra a stojí na pozemku o zhruba 1000 metrech čtverečních, který Zemanovi koupili za 2,5 milionu korun. V katastru nemovistostí je už teď vše zapsáno na paní Ivanu a tak není divu, že vybavení domu a zahrady si vzala sama na starost. Miloš Zeman měl přitom pouze dva skromné požadavky - prezident trvá na velké knihovně a houpacím křeslu!

Z plánovaného bungalovu se klube dům jako hrom!

Miloš Zeman o dceři Kateřině a první dámě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ceskarebelka
11. 8. 2021 • 09:04

když je na něho vydán zatykač, tak jak to že nesedí v base.

illenne
9. 8. 2021 • 09:23

Domeček pod silnicí, opravdu nádherné místo . Dům bude nakonec velký, no hlavně, aby si ho užil . Ještě musí něco odprezidentovat, aby dům zaplatil a potom hurá v r. 2023 už bude bydlet ve svém. Zařizování bude mít na starost jeho manželka, tak snad bytové designerství dostane příležitost, možná i sponzoři si přisadí.

blamal
8. 8. 2021 • 21:51

Tak to je opravdu skoda, ze se ovar nebude moct prijet za svym kamosem zlodejem do Holandska na zamecek podivat.

1917
7. 8. 2021 • 15:40

Zeman, na rozdíl od zlojeda Klause, si musí postavit barák za svoje, protože Klaus, jako autor zločinecké privatizace, dostal kromě jiných brebend od mafiánů, dar od "nejbohatšího" Čecha a jeho velkého kamaráda Kelnera a to zámeček v Holandsku za půl miliardy. Už se ale nesmí mluvit, že tato transakce neunikla Holandské kontrarozvědce a za neujasněnou transakci je na Klause vydán zatykač, takže si tohoto "daru" asi moc neužije!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.