Sype si popel na hlavu? Kolář po nazpívání SPD hymny otočil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sype si popel na hlavu? Kolář po nazpívání SPD hymny otočil

Petr Kolář
Petr Kolář (Martin Hurda, archiv Blesku)

Že to pro jeho hudební kariéru zřejmě nebyl dobrý tah, si rocker Petr Kolář (54) uvědomil ještě ten den, kdy politické hnutí SPD oficiálně zveřejnilo svou hymnu v rámci předvolební kampaně. Na zpěváka se začala hrnout kritika ze všech stran, ovšem nejvíce to schytal od svých věrných fanoušků. Kolář se tak od té doby snaží vystupovat pouze na akcích, které by zpěvákovu reputaci měly napravit.

Tohle Petr Kolář opravdu nečekal! Když se na Letenské pláni rozezněla nová hymna SPD, kterou rocker nazpíval, řada fanoušků se na zpěváka pořádně namíchla. A překvapenému Kolářovi to dali jeho posluchači jasně najevo. „Když sype kokeše po schodech, nemůže moc koukat, odkud zacinká,“ pustil se zostra do zpěváka bývalý fanoušek na Facebooku.

Ačkoli dle svých slov hymnu nazpíval z toho důvodu, že se mu pouze líbila melodie a dobrý text, rozhodl se nyní od událostí spojených s politikou odstřihnout a jít na to jinak – přes charitu.  Zabere to na jeho fanoušky? „Nadační fond Šťastná hvězda, jehož jsem patronem, pořádal prázdninový pobyt v projektu integrace pro hendikepované a zdravé děti na farmě v Hospodářském dvoře Bohuslavice. Bylo to velmi příjemné odpoledne,“ zveřejnil na svých oficiálních stránkách, jak informoval web Expres.cz.

Petr Kolář s přítelkyní, která ho rozvedla! 7 let spolu, ale svatba nebude

Video se připravuje ...

Některé lidi jeho přítomnost na této akci potěšila, jiní stále nepřenesli přes srdce jeho dřívější rozhodnutí. „To mohla být pěkná akce, ale nahrát hymnu pro SPD? To je pro mne veliké zklamání!“ okomentoval událost fanoušek. Zda fanoušci Petru Kolářovi hymnu SPD odpustí, je zatím ve hvězdách. Vše ukáže až čas.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.