Totálně nechutné! Tohle Kutcher a Kunisová doma dělají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Totálně nechutné! Tohle Kutcher a Kunisová doma dělají?

Mila Kunisová a Ashton Kutcher
Mila Kunisová a Ashton Kutcher (profimedia.cz)

Ačkoliv patří mezi skvěle placené hollywoodské hvězdy, u nich doma se prý šetří. Minimálně vodou a mýdlem. Tohle vážně v koupelně herec a jeho neméně slavná polovička praktikují?

Podle webu idnes.cz se prý Ashton Kutcher, který v minulosti tvořil pár i s Demi Moore, téměř nikdy nesprchuje. „Mýdlo zbavuje pokožku přirozené ochrany. Myji si denně jen podpaží a rozkrok. Nikdy nic jiného. Také mám tendenci si opláchnout po sportování obličej, abych smyl pot,“ řekl třiačtyřicetiletý Ashton Kutcher v podcastu Armchair Expert amerického herce a komika Daxe Sheparda.

O mnoho líp na tom pak prý není ani jeho žena Mila Kunisová (37). „Dvakrát denně si myji obličej. Jinak podle potřeby. Vyrůstala jsem na Ukrajině a neměli jsme horkou vodu. Takže ani tehdy jsem se moc nesprchovala,“ vysvětlila herečka, proč si nelibuje v luxusních mýdlech a jiných koupelnových přípravcích. 

Děti vanu neznají

S vodou se dle populární dvojice ale neskamarádily ani děti tohoto hereckého páru. Napuštěnou vanu šestiletá Wyatt a čtyřletý Dimitri prý vůbec neznají. „Jako miminka jsem je nikdy nekoupala,“ přiznává Kunisová. „Teď, když jsou starší, máme v tom takový svůj vlastní systém. Myjeme děti jen tehdy, když jsou viditelně špinavé. Jinak to podle nás nemá smysl,“ dodává Kutcher. No s nimi by člověk vážně chtěl mít dvojdomek!

Trailer: Černá labuť

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.