OSUDOVÝ ZVRAT! Říkala jsem si disko koule, tvrdí Farna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

OSUDOVÝ ZVRAT! Říkala jsem si disko koule, tvrdí Farna

Ewa Farna si prošla peklem
Ewa Farna si prošla peklem (Blesk)

Sedmadvacetiletá zpěvačka přiznala, že ji výsměch kvůli nadbytečným kilům dohnal až do psychologické poradny. Potom naštěstí přišel zlom a s ním přehodnocení dosavadního Ewina přístupu.

„Zažila jsem body shaming, což je forma šikany kvůli mému tělu a vzhledu. Když jsem byla na pár sezení s psychologem, došli jsme k názvu kyberšikana, proč bych to tak nenazvala, když to tak je. A vlastně jsem si to tak pojmenovala, že to tak asi bylo,“ šokovala Ewa Farna v DVTV.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

„Těhotenství mi ukázalo, jak to tělo je neuvěřitelné, jak mi sloužilo ještě dva týdny před narozením mého syna naplno, a říkala jsem si disko koule. Byla jsem velká a bylo to super. V tu chvíli jsem si řekla, že nikdy nesmím pochybovat o tom, že tělo je dokonalý nástroj a mám ho ráda,“ změnila názor populární zpěvačka a život byl najednou fajn.

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
3. 8. 2021 • 17:57

Ewo,vy jste typ macandy,ale s moc hezkým obličejem...vždycky se na vás se zalíbením dívám....a s tou váhou na to kašlete,jste už zkrátka takový typ...tak proč se trápit !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.