Tak nejen Arichteva, špeky ukázala i Štíbrová. A kdo bude další? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tak nejen Arichteva, špeky ukázala i Štíbrová. A kdo bude další?

Veronika Arichteva se toho nebojí!
Veronika Arichteva se toho nebojí! (Instagram)

Zajímavá výzva patrně s krycím názvem „Vyval cejchu" už pohltila další z tria 3 v 1, herečku, zpevačku, blogerku a také novopečenou dvojnásobnou maminku Nikol Štíbrovou. Tak to už tu máme břicha dvě. Kdo se přidá?

Tak tyhle dvě se rozhodně ne nechají ve štychu! Poté, co se Veronika Arichteva(35) rozhodla podělit s fanoušky na Instagramu nejen o zážitky z dovolené, ale i s poporodním pupkem, její kolegyně a kamarádka Nikol Štíbrová (34) odvážně převzala štafetu a postovala fotku od bazénu, kde dovádí s prvorozeným Matesem. Teď si fanoušci mohou oba pupky alespoň porovnat.

Nikol Štíbrová ukázala břicho po porodu

Ani Nikol si z břichem hlavu neláme a svoje poporodní kila bere komentuje s humorem: „Včera se mě snažil Radovan roztlačit na klouzačce i se všema těma poporodníma špekama. Moc to nešlo, no. Dostala jsem záchvat smíchu,“ žertovala.

Nikol Štíbrová umlčela všechny rejpaly! Syna urážet nenechá

Video se připravuje ...

Břišní eroze v porodnici

S takovým břichem, ve kterém chybí dítě, ale kůže ještě nenašla cestu zpátky, je vůbec kopa srandy. Tu si užila Nikol i s kolegyní a kamarádkou Martinou Pártlovou(42) už v porodnici. Nejenže si holky sladily termín porodu, ale i svoje břišní vlny. 

„A jak jsem se smála, začalo se mi klepat to velký, prázdný břicho, Martina se začala  strašně smát a její břicho se najednou třáslo taky, a čím víc jsme se smály, tím víc se to celý klepalo, a čím víc se to klepalo, tím víc jsme se smály. Nešlo to zastavit, málem jsme si potrhaly stehy,“ podělila se o příhodu se svou flotilou Insta fanoušků. 

Jak rychle zapůsobí podávané afrodiziakum na oba pány? Nikol má trochu obavy.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.