Tohle myslí Slováčková vážně?! Drsný ortel nad slavnými rodiči | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle myslí Slováčková vážně?! Drsný ortel nad slavnými rodiči

Anička Slováčková se vyjádřila k situaci svých rodičů.
Anička Slováčková se vyjádřila k situaci svých rodičů. (David Kundrát, Mária Rušínová)

Co se stalo, už nelze vzít zpět. Všichni zúčastnění se s tím museli naučit žít a zvyknout si na fakt, že i když se snaží společně fungovat, rodinu to už do původního stavu nevrátí. Anička Slováčková (25) se s touto skutečností již smířila.

Období, v němž začal hudebník Felix Slováček (78) podvádět Dádu Patrasovou (65) s Lucií Gelemovou (38), pro dospívající dceru Aničku nebylo vůbec snadné. Malířku odmítla poznat a otci dlouhodobě vyčítala, že rodině takto ublížil. Nyní se po letech, během nichž načerpala velké množství zkušeností, dobrých i špatných, k situaci staví jinak. Priority se pro ni za tu dobu značně změnily a nejdůležitější je pro Aničku hlavně spokojenost obou rodičů.

„Mně jde o to, aby byl táta šťastný. Nedá se říct, jestli mě jeho rozchod potěšil, nebo netěšil, je mi to asi jedno. Chci, aby byl v pořádku, aby byl zdravotně v pohodě. Tím je to pro mě uzavřené, ať bude s touto paní, nebo s někým jiným,“ svěřila se Slováčková webu Expres.cz.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...

Jednu věc ví nicméně naprosto jistě – rodiče si už dohromady představit nedokáže. „Myslím si, že už je to tak rozbité, že není nutné za každou cenu skládat věci, které nefungují,“ prozradila hvězda Ordinace v růžové zahradě 2. „Před rokem jsem si řekla, že se nebudu stresovat věcmi, které nedokážu změnit. Už se nebudu stresovat dospělými lidmi, kteří žijí tak, jak žijí,“ dodala smířeně.

Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce! A slzy Dády pro rodinu Štaidlových

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
2. 8. 2021 • 16:03

Saschajede - Všichni v tom mají jasno až na paní Patrasovou. Záleží jak se vyspí nebo kolik má v žíle a pak buď tvrdí, že poletí za miláčkem Vitem do Ttálie a že s Felixem definitivně končí nebo tvrdí, že s Felixem žijí normálním manželským živo­tem.­...Al­koho­lismus se na ní podepsal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.