DAR PRO DARU! Tímhle Ivana Gottová vyrazila Rolins dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

DAR PRO DARU! Tímhle Ivana Gottová vyrazila Rolins dech

Dara Rolins
Dara Rolins (foto Instagram, ara)

Slovenská zpěvačka měla s Mistrem (†80) velmi kladný vztah už od doby, co společně nazpívali hit Zvonky štěstí. Jeho odchod zpěvačku velice zasáhl, i tak na něj vzpomíná s úsměvem a zůstává alespoň v občasném kontaktu s Ivanou Gottovou (45). Ta jí nedávno zaslala dárek, který zpěvačku velmi potěšil.  

Zpěvačka znala Zlatého slavíka již od dob svého dospívání, není proto divu, že si k němu vybudovala pevný vztah, jenž sama přirovnala až k rodinnému poutu. „Mám pocit, jako kdybych přišla o někoho z rodiny, jako by mi odešel druhý otec nebo strýc. Někdo, koho jsem potřebovala ve svém životě,“ reagovala na Gottovo úmrtí Rolins. Poeticky si na jeho počest pustila i jejich společnou píseň.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

Jak ale Dara sama říká, pro ni Gott žije nadále skrz svůj nesmrtelný odkaz. „Karel měl za sebou krásný život, dokázal toho hodně. On pro mě stále žije. Protože je toho tolik, co za sebou zanechal,“ svěřila se tehdy webu Pluska.sk.  Že si je zpěvačka blízká i s Ivanou Gottovou, dokazuje jejich pravidelný kontakt. Momentálně od Gottové obdržela vážený dar. „Děkuji Ivanko. I Love You,“ napsala k fotce Rolins, na níž drží Gottovu autobiografii Má cesta za štěstím.

Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
30. 7. 2021 • 20:52

Daru tedy také nemám v oblibě.....snaží se plastikami vypadat mladší, což jistě stojí velké peníze. Cením si žen které se jistě o sebe starají, ale stárnou s elegancí věku.

Uživatel_5505265
30. 7. 2021 • 11:52

Tuhle plastikovou čobolku musí milovat celý český národ! Zabije člověka, tátu od rodiny a potrestána není? Čímpak si to asi vysloužila? Že by tím svým kdákáním?

koloman
30. 7. 2021 • 10:17

Slepice ,aby jste se z té slovenské můry ne.po.sra.ly plastiky od hlavy k patě ,polezu kam já budu chtít je to můj názor, když se vám to nelíbit tak to nečtěte zkrátka je to holá pravda haha

-bello-
30. 7. 2021 • 09:21

jarmilah
člověče, co to tady kecáš o "kolomanovi " ?! .
...."... nikdo ho nechce, ... nikdo ho nikam nepustí .." atd.

Jak jsi na tom potom TY, že sem lezeš?

jarmilah
30. 7. 2021 • 08:58

Ukaž ty svoji tvář...a co bychom viděli? Ubožáka, který není schopný vyjít ven za přáteli a slintá od rána až do večera na diskuzích. To je potom těžký život, nikdo ho nechce, nikam si ho nepustí a tak zbývá jen internet, že kolomane....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.