Vondráčková už není sama! KOLEGA Z BRANŽE, PLÁNUJÍ MIMČO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková už není sama! KOLEGA Z BRANŽE, PLÁNUJÍ MIMČO

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Jednačtyřicetiletá Lucie Vondráčková už prý přes 3 měsíce tají novou lásku. Má jít o bývalého zpěváka, se kterým se zná už pěknou řádku let. 

Podle magazínu Sedmička má Lucie Vondráčková už nějaký ten pátek randit s bývalým zpěvákem. Lásku ale zatím tají, neboť Lucčin miláček nemá ještě dořešenou minulost a navíc má syna. Podle zmíněného magazínu má náš nový páreček spolu dokonce mluvit i o miminku! To je ale fofr, co?!

Krampol uložil konečně urnu, změna na poslední chvíli. A studená sprcha pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...

Krampol uložil konečně urnu, změna na poslední chvíli. A studená sprcha pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zembislav
11. 9. 2021 • 21:32

A sakra - oni se přžece opravdu rozvedli podle kanadských zákonů, si představte. , Takže to asi dopadlo tak, jak vy říkáte na začátku, s tou slepicí. A rozhodně ji pánbůh nijak nepotrestal, o děti se teď musí starat i otec, to je u dvou kluků jedině správně, a i matka má tak trochu času si odpočinout a kluci tátu potřebují, ne že ne. Vždyť je tak strašně taťka chtěl, tak ať se taky stará, v Kanadě sám říkal, že je skoro neviděl, jen makal...On to vždy život zařídí spravedlivě.

pea.p
17. 8. 2021 • 13:21

Chudinka, co si neumí naladit ani TV se nám tady rozpovídala a hází svá moudra

AliAlice
14. 8. 2021 • 13:28

poma­hatac­hranit­...ně­jak to máš v té kebuli pomotané...jak píšeš,ten chrt ji financoval ty propadáky co natáčela v kanadě,a dělala ze sebe hvězdu...A co se týká Šafářové,tak to je milionářka,kdy si prachy vydělala sporte,zrovna jako Plekanec....A LV,kdyby ho neoškupala ,tak má holej zadek...tak sestup na zem ty nádhero !!!

fany22
8. 8. 2021 • 04:04

5540545: O tom, co nemám ověřené, píši - údajně. A tak byste se měli vyjadřovat i vy, rváči za pověst Vondráčkové. A pak jsou věci, které vím jistě, a to je právě třeba to, že rozvod připravovala, že zadržovala děti v cizině bez souhlasu otce, že jim bránila ve styku s ním, a že je na něj zneužívala jako páku. Kvůli penězům! Takže ano. Je sobecká a bezohledná. A lže.

Dianthos
7. 8. 2021 • 04:32

Uživatel_5540545 - Mě nepřekvapuje Vaše nevědomost. Doplním Vám informace. Plekanec Lucce nenabízel pouze výživné na děti, ale nadstandardní výživné na děti a hrazení veškerého školného a kroužků a dokonce polovinu na dovolenou s jejich matkou. A jí byt a hotovost v hodnotě cca 30 milionů Korun. To právě za mateřství a výchovu jeho dětí. Kariéru Lucka nikdy nepřerušila, jenom zmírnila. Ale to přece dělala pro své děti a ne pro manžela. Stále pracovala. Až tak, že spolu s manželem a dětmi netrávili léta, protože doháněla v Čechách svou kariéru. Vlastně se v tom manželství míjeli. On často na zápasech mimo domov, ona pak odjížděla sama do Čech, nechala mu hlídat děti a budovala kariéru. Každopádně za pár let štěstí a pár let nešťastného manželství jí nabídl dost. I děti v její výhradní péči, o čemž tvrdila, že to je pro ní to jediné důležité. Mít své děti.
Jak se ukázalo, hamižnost nad dětmi zvítězila. Jak nad jejich zájmy, když jim bránila ve styku s otcem a milovanou babičkou, tak nad jejich společnou budoucností, když se nechala koupit a souhlasila se střídavou péčí...
Kdyby se má dcera zachovala jako Lucka, asi by poprvé v životě dostala opravdu nářez. Nesnáším neférové jednání a ubližování potomkům.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.