Veronika Gajerová: DCERA SE ZŘEKLA TÁTOVA JMÉNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Gajerová: DCERA SE ZŘEKLA TÁTOVA JMÉNA!

Dcera zadlužené Gajerové z Ordinace: Zřekla se otcova jména! Proč?
Dcera zadlužené Gajerové z Ordinace: Zřekla se otcova jména! Proč? (herminapress.cz, archiv)

Velký životní restart zažívá nejen Veronika Gajerová (58), ale také její dcera Eliška (20). Tu má s bývalým partnerem, režisérem Petrem Kracikem (63). Jenže s otcem už nechce mít talentovaná umělkyně nic společného, a proto se teď jeho příjmení vzdala.

Potvrdila to sama bývalá sestra Pantoflíčková z Ordinace v růžové zahradě 2. „Je to tak, Eliška už je Gajerová. Ale více to řešit nechci. Rozhodla se tak sama,“ řekla deníku Aha! herečka, která prolomila v minulých týdnech hradbu mlčení a otevřeně se vyrovnává s minulostí. Režisér Kracik žil s Gajerovou 18 let. Několikrát od rodiny odešel a pak se zase vrátil.

Drama herečky Gajerové: Dluží už několik milionů! A smutné přiznání hokejisty Jágra.

Video se připravuje ...

Rodinné peklo

„Když jsem začala víc pátrat, začala jsem se i víc věcí dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení a že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost,“ vzpomínala před časem Veronika na okamžik, kdy se s bývalým ředitelem Divadla pod Palmovkou rozešla a on odešel žít s její kolegyní Terezou Kostkovou (45). Její dceru rozpad rodiny natolik poznamenal, že se rozhodla s otcovým příjmením skoncovat a jmenovat se po mamince, kterou velmi miluje.

Z Elišky bude vlásenkářka

„Dcera má za sebou mistrovskou zkoušku na uměleckoprůmyslové škole, obor vlásenkář. Příští rok ji čeká maturita,“ prozradila herečka, která má s Petrem Kracikem ještě syna Kryštofa (25). „Má sice konzervatoř obor skladba, dirigování, ale pak se najednou v něm něco zlomilo a našel si práci v rychlém občerstvení. Prorokovali jsme mu 14 dní a on je tam už pátým rokem, šéfuje celé provozovně a děsně ho to baví,“ dodala.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...

Splácí dluhy

I kvůli rozpadu vztahu s Petrem Kracikem nasekala Gajerová velké dluhy, které od podzimu roku 2019 splácí v tzv. insolvenci. „Není pravda, že ten dluh byl čtyři miliony. To všechno zvedly nehorázné úroky, které mi ale soud postupně odpustil. Můj oficiální dluh je přes milion korun a ještě mi zbývá zaplatit asi polovina,“ upřesnila. Mezi 41 věřiteli českého hlasu Samanthy ze Sexu ve městě je i její kolegyně a kamarádka Dana Morávková (50), ta Veronice 40 tisíc korun. Kvůli dlužným částkám, jak nedávno prozradila v Aha!, jí dokonce neznámí lotři vyhrožovali únosem jejích dětí.

 



Přečtěte si
-bello-
29. 7. 2021 • 22:05

Dluhům nerozumím, jistě mohla žádat normální půjčku od banky a ne od podvodníků, kde jsou vysoké úroky.I když Kracík opustil rodinu, nemohla pro běžný chod domácnosti , kroužky dětí atd. . nasekat jen tak takový vysoký dluh.Byla pořád obsazovaná, vydělávala dost a taky soc. péče mohla pomoct, nehledě na alimenty od Kracíka pro děti.
---
Morávková dobře ví, jaký je bulvár, tak mohla o tom a o částce, kolik jí dluží mlčet.Sama je to sotva hérečka a je divný, proč ji pořád obsazují.Proti ní je herecky Gajerová hvězda!
----
A Kostková?
Usípaná ztrhaná hérečka , posedlá svou postavou, kdy snad nebylo po Praze fitka, kde neměla hadry a nelítala tam..Obézního trapáka Slováka Nvotu jí přeju .Je to nejen blbý režisér, ale i zjevem odpudivý chlapík.
----
A Kracík ?
Ten za trvání manželství s Kostkovou ventiloval, že jezdí do Thajska na tantrické /orgastické / masáže a tohle je dost trapný vykládat do světa. (To Gott si odskakoval od Ivanky taky , ale v tichosti a stačila mu k tomu Praha ( což ví lidi, kteří chodili do fitka na Václaváku )).

prochaskanamoste
29. 7. 2021 • 20:49

Herečka VG byla vždy kvalitní herečka, hodná i pohledná žena. S Kracíkem, který už před ní měl řadu vztahů a hafo dětí, šlápla vedle. Ovšem Kostková je taky falešná jak pětka. Kolegyni a kamarádce odtahovat manžela, oblbovali Veroniku oba dva. To je charakter na bodu mrazu. Je mi milejší Veronika s dluhama, určitě je splatí, než rádoby dáma Tereza. Rozvrátila vztah a stejně s Kracíkem nezůstala. Hlavně, že si uplichtila Tondu. Dcera Veroniky dělá dobře, nosit jméno otce, který rodinu opustil, podváděl, ať si trhne biootec ploutví.

miroslava13
29. 7. 2021 • 12:45

no zkrátka dojela na to že si vzala ku....a. ten se nikdy nezmění a udělá to samé i další ženské, která si s ním začne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.