Návrhář Laffita bez milosti: Drsný ortel nad Češkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Návrhář Laffita bez milosti: Drsný ortel nad Češkami!

Osmany navrhuje dámské i pánské oblečení , ale i boty a brýle. A sám je i nosí!
Osmany navrhuje dámské i pánské oblečení , ale i boty a brýle. A sám je i nosí! (Foto Aha! - M. Pátek, D. Kundrát, D. Kolářová, M. Protivanský, ČTK, Grund.cz )

Šestapadesátiletý návrhář Osmany Laffita vystavil českým ženám vysvědčení ohledně jejich vztahu k módě. Na jedničku s hvězdičkou to bohužel není ani náhodou!

„Přijde mi, že chlapi se o sebe začínají starat více než ženy. Moje známá mi říkala, že to je tím, že mají méně starostí než ženy, nestarají se o děti a dům, ale podle mě to není pravda. Moje máma se starala o celou rodinu a vždycky byla hezky a elegantně oblečená, i když byla doma. Podle mě to je tím, že jsou holky líné," nebere si Osmany Laffita servítky na webu eXtra.cz.

Tragický rok návrháře Laffity: 

Video se připravuje ...

„Je to tedy hlavně u žen, co mají rodinu, ty povětšinou ztratí snahu o sebe pečovat, a proto je tolik rozvodů. Nemohou se divit, že se chlap po čase začíná poohlížet vedle a hledá tu krásu jinde. Spousta mých kamarádek chodila vyfešákovaných, měly lodičky a po dítěti se všechno ztratilo. Podle mě není argument to, že mají rodinu. Mohou si vše naplánovat a vstát třeba o hodinku dříve a mít tak čas pro sebe a neztratit svůj šarm," nešetří Češky módní návrhář. 

Osmany Laffita a jeho Guy: Hádky kvůli dítěti! Jeden chce, druhý ne!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
alenkaa
15. 11. 2023 • 09:18

Ale pan Osmany také není vyloženě módně oblečen. Proč hodnotí ostatní. Zamyslete se nad sebou. Ne vždy to není jak do cirkusu.

lekno
31. 7. 2021 • 16:41

Lodičky – nezbytný doplňek šarmu dívek a žen ? Zábavný názor, když z historie jsou známé národy, kde tahle dnešní obuv neexistovala a ženy byli šarmantní i bez ní. V Asii, nebo v Jižní Americe měli praktické hezké botičky pro všechny – něco jako dnešní baleríny. Mohli v nich běhat a i ty zdoběné pro dívky byli vždy pohodlné tvarem, z příjemných látek. Ať si Osmany zkusí nosit dámske lodičky na jehlách 1 týden, několik hodin denně. Pak možná pochopí, proč maminky při dětech chtějí spíše praktičtější botičky.

vigela
30. 7. 2021 • 10:32

A v kolik vstává on, pan dokonalý?

-bello-
29. 7. 2021 • 22:34

bettymcdonaldova
hm, jenže v každém případě rozhoduje ta ženská.Takže z logiky toho co tady říkáte vlastně potvrzujete Lafittu. Bohdalka na sebe taky nedbá, když oblíkne župan ( je jedno od koho ) a jde se promenádovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.