Návrat Jakuba Štáfka do ringu: S kým se „Lavi“ utká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Návrat Jakuba Štáfka do ringu: S kým se „Lavi“ utká?

Příprava na první souboj v kleci se nesmí podcenit. Jakub Štáfek dře, jak nejvíc může
Příprava na první souboj v kleci se nesmí podcenit. Jakub Štáfek dře, jak nejvíc může (Barbora Reichova / Sport)

Letošní podzim se měl nést v duchu velkých MMA zápasů na turnaji Undeground. Kvůli zranění jedné z hlavních hvězd, českého bijce Karlose Vémoly (36), se však musela celá událost odložit, a tak si na svou bitvu musí počkat nejen „Terminátor“, ale i herec Jakub Štáfek (31).

Zdravotní komplikace Vémoly naneštěstí pokazily plány nejen samotným zápasníkům, ale i fanouškům. Vždyť se měli 13. listopadu proti sobě postavit Karlos Vémola a rapper Marpo (36) a neméně populární herec Jakub Štáfek se slovenským MMA zápasníkem Gáborem Borárosem. Vémolovo zranění, které vyústilo k několika naplánovaným operacím, nicméně celou událost posunulo a nové termíny jsou tak až ke konci tohoto roku i zkraje toho příštího. I přesto ale někteří přípravu nepodceňují a poctivě trénují. Jediným momentálním nepřítelem je tak čas.

Rosický ve filmu Vyšehrad. Bude excelentní, protože je sparťan, směje se Štáfek

Video se připravuje ...

„Těším se na zápas moc. Před 14 dny mi začala příprava, protože jsme mysleli, že to bude v listopadu. Teď se to ale posouvá, takže to budu řešit, kdy a co. Jdu tam s tím, že tam jdu vyhrát. Otázka ale bude, kdy se turnaj uskuteční," svěřil se před časem serveru ŽivotvČesku.cz herec Jakub Štáfek alias drzý fotbalista Lavi.

SESTŘIH: Herec Štáfek zazářil v O2 Areně, soupeře sundal po 69 vteřinách

Video se připravuje ...

Herec, kterého proslavila role Matěje v seriálu Ulice, v mezičase alespoň dává dohromady strategii proti slovenskému protivníkovi. „Oni budou sázet na to, že mám dlouhé ruce, že si ho budu držet na distanc a bude se snažit zkracovat vzdálenost. Myslím, že mě bude chtít ukončit nějakým zadním capákem. Je obklopen skvělými trenéry, kteří nebudou chtít nic podcenit," vysvětlil Štáfek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.