Hrozivá předtucha Vášáryové: Z jejích slov o Lasicovi mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrozivá předtucha Vášáryové: Z jejích slov o Lasicovi mrazí!

Milan Lasica musel podstoupit trojitý bypass.
Milan Lasica musel podstoupit trojitý bypass. (archiv Blesku)

Když se krásná herečka Magda Vášáryová (72) dala dohromady s Milanem Lasicou (†81), s humorem říkala, že si ji vybral i kvůli její akurátní povaze. Prý si ho vychovala a odnaučila nezdravému životnímu stylu. I když to určitě pomohlo, přesto to nejhorší úplně neodvrátila. 

„Myslím si, že když se na mě podíval, tak si řekl: Tato Němka, ta se o mě postará. A podívejte se – všichni jeho kolegové umřeli mladší a on tu stále je!“ řekla před časem pro slovenský web Čas.sk. „Mojí úlohou bylo tohoto člověka, který znamená mnoho pro kulturní život v krajině, udržet při životě. On není generace jako vy, samé fitness a zdravé jídlo. Oni žili způsobem, že nikdy neumřou. A podívejte se – Marián Labuda, Stano Dančiak, Paľo Mikulík – vezměte si kohokoliv z nich,“ uvědomovala si už před lety velká rizika jejich životního stylu.

Zemřel Milan Lasica (†81): Odešel přímo na jevišti během děkovačky!

Video se připravuje ...

„Oni žili strašným životem. Nedodržovali žádné zdravé zásady a to všechno jsem já Lasicu odnaučila. Prostě jsem řekla: Je třeba snídat, přestat kouřit, jednoduše jsem zavedla německou výchovu a i když mu bylo 41, když jsem si ho vzala, něco se mi povedlo,“ byla Magda Vášáryová přesvědčená. 

Poslední poklona Milana Lasicy (†81): Video z posledních vteřin před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sorguf
26. 7. 2021 • 14:55

Hrozná baba

-bello-
26. 7. 2021 • 13:47

Magda Vašáryová je jedna z ambiciózních slovenských tupek, která se prodrala do jejich politiky.Jinak jí neřekli, než tetka .Ta neskutečná tupka na večeři diplomatů , kterou pořádala ve Vídni dorazila v šatech, kde měla vystřiženou látku na černých společenských šatech tak, že každé její holé a bez podprdy na hrudi ležící vystužené prso bylo vidět, protože tam kde prso tam byla vystřižena látka v kruhu o průměru cca 25 cm .Představte si kulatá okénka kajut na lodi, tak tohle přesně měla na každém prsu, akorát místo skla kudy koukáte byl průhledný silon .Když přišla, vytřeštili na ni všichni přítomní oči a fotka vytřeštěných diplomatů obletěla celý svět a v US to bylo v CNN
Velvyslankyně z Východu v Rakousku přišla v" dres codu " laciný štět-ky " a ještě navíc potřebovala tlumočníka.Její němčina stála za bačkoru.
V našich Postřižinách ona mě zaujala pouze svým přízvukem ! .

msml20
26. 7. 2021 • 12:15

Milejší než paní Magda mně je její sestra. Přijde mně víc atraktivní a krásnější.
Co se týče toho, že ráda mluví o své německé povaze, tak to byla z poloviny po matce a otec byl Slovák s maďarskými kořeny.
Není ani Němka, ani Slovenka ani Maďarka. A až tak "akurátoví" Němci zdaleka nejsou. někdy navrch huj, uvnitř fuj.

defakto
25. 7. 2021 • 20:48

... jeho stará ho akorát terorizovala , nejštastnejší byl , když byla někde hodně daleko nejlépe v zahraničí a domů se vracela jednou do měsíce. On si žil ve svém vlastním světě a vlastně jí vůbec nepotřeboval .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.