František Nedvěd zemřel! S Janem už se na pódiu nesetkají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

S Janem už se na pódiu nesetkají! František Nedvěd zemřel

Zlatá svatba Františka Nedvěda: Usmíření bratrů
Zlatá svatba Františka Nedvěda: Usmíření bratrů (Blesk:Jan Vilimek Jan Vilímek)

Ještě v neděli večer se nad jeho zdravotním stavem spekulovalo, před půlnocí pak syn slavného písničkáře potvrdil na sociální síti nejhorší scénář. František Nedvěd (†73) bohužel rakovině plic podlehl. 

„Táta měl rakovinu plic a v těle měl menší nádor, který blokoval prokrvení hlasivek. Proto nemluvil. Toho se zbavil díky ozařovaní. Teď se mu vrátila rakovina plic, kdy napadla obal plic. Takže se mu to vrátilo. Věřím ale, že znovu zabojuje a vše dopadne dobře," šokoval zpěvákův syn Vojta. 

Bohužel pak ohlásil, že legendární folkový zpěvák a muzikant boj o život prohrál. „S hlubokým zármutkem a těžkým srdcem oznamujeme, že nás dnes ve večerních hodinách navždy opustil naš milovaný táta František Nedvěd,“ sdělil na Facebooku krátce před jedenáctou v neděli večer dle webu Blesk.cz. 

Náhlý obrat

A to se ještě před pár dny zdálo být vše v naprostém pořádku, František Nedvěd dokonce začal i koncertovat. „Minulý týden v neděli jsem ho odvážel. V pátek jsme hráli v Olomouci. V sobotu vstal a byl ještě v pořádku, ale k večeru začal být unavený a ospalý. Říkal jsem si, že je to následkem koncertu, ale v neděli začal spát už pořád, tak jsem ho odvezl do nemocnice. Byl celý dehydrovaný," okomentoval nedobrý stav Františka Nedvěda na webu ŽivotvČesku.cz syn Vojta Nedvěd.

Nedvědovi: Přišli o miliony, udobří je operace?

Video se připravuje ...

„Lítám už tři měsíce po doktorech, srdíčko je v pořádku, ale špatně mluvím. Nemůžu zvýšit hlas, nemůžu zpívat,“ prozradil smutně pro časopis Sedmička. „Od prosince minulého roku, kdy jsem měl potíže se srdcem, jsem odehrál všechny koncerty do 4. března. Pak jsem šel na operaci a od té doby byla první vlna koronaviru. Když jsem se z toho dostal a zase se mohlo zpívat, já nesmím, protože si moje tělo vymyslelo, že mám jednu hlasivku mrtvou,“ odtajnil zdrcující diagnózu sám zpěvák před časem.

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
janapi
18. 7. 2021 • 23:53

Tak bohužel - přání se nevyplnilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.