Partnerská krize graduje?! Bagárové partner šel s pravdou ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Partnerská krize graduje?! Bagárové partner šel s pravdou ven

Krásná rodinka -  Monika, Rumia a Mach
Krásná rodinka - Monika, Rumia a Mach (Instagram)

Monika Bagárová (27) a Makhmud Muradov (31) mají údajně procházet  hlubokou krizí z důvodu Muradova pracovního odloučení. „My jsme s Monikou spokojení a o život ostatních se nezajímáme," vyvrací spekulace o krachu lásky naopak zápasník. Že je často mimo domov ovšem nevyvrací.

„Je to těžké, ale je to moje práce. Musím využít tu možnost, kterou mám. Nechci zápasit ještě ve čtyřiceti, teď bych rád pokračoval ještě tři až pět let, co nejvíc to jde, a pak bych chtěl ukončit kariéru. Ale když jsem doma, jsem s rodinou co nejvíc,“ přiznal Makhmud Muradov na webu eXtra.cz.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

„Když jsem mimo domov, třikrát i pětkrát denně si voláme přes FaceTime, o víkendu, když to jde, jsem vždy s holkama. Teď jsem ale byl také kvůli rodinným problémům hodně času v Uzbekistánu,“ upřesňuje zápasník prestižní MMA a na téma případné veselky dodává: „To teď neřešíme. Moniku jsem o ruku zatím nepožádal. Všechno má svůj čas.“

Bagárová po porodu překvapila prarodiče!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Alva
25. 7. 2021 • 14:29

Propírají svůj život na veřejnosti, nic nevydrží, oni mají hlubokou krizi, mladí lidé, zlatá mládež, vůbec neví, co je krize a co je normální život.

-bello-
17. 7. 2021 • 19:04

Hm, fakt kariéra.Ještě, žije žije v Česku, jinde by vůbec nezaplatil zdravotní péči toho, co ho čeká ke stáru s tím zhuntovaným tělem. Naše zdravotnictví se prohne, zatímco svoje vydělané peníze si on užije..

aveneta
16. 7. 2021 • 15:32

Ono je vždy v životě tzv. něco za něco....ano rozhodně netrpí finanční nedostatečností, nepřemýšlí nad slevami v marketech, ale ten "cvičený orangután" se musí udržovat ve formě a to je tzv. žrout času na úkor běžného rodinného chodu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.