Michal David: První slova o zatčení bratrance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Michal David: První slova o zatčení bratrance

Michal David slavil 61. narozeniny. Co řekl o bratranci Kočkovi?
Michal David slavil 61. narozeniny. Co řekl o bratranci Kočkovi? (blesk)

V den svých 61. narozenin se Michal David dozvěděl, že policie zadržela jeho bratrance Jana Kočku (54), syna provozovatele matějské pouti. „Hloupý vtip a trapný dárek!“ říkal si zprvu oslavenec. Až posléze pochopil, že to žádná legrace není...

Podle policie se Kočka dopustil násilného trestného činu a vydírání. „Můj bratranec Jenda je neřízená střela. Možná ho brzy pustěj, protože nic neprovedl. Anebo nepustěj, protože provedl. Možné je vše. Nevím o tom nic. Rozhodně já s ním žádné obchody nedělám, takže co se týče mě, jsem v klidu,“ okomentoval celou záležitost pro Aha! Michal David.

Pár přátel

Narozeninový den si tím ale zkazit nenechal. Vrátil se zrovna s manželkou Marcelou (61) ze Saint- -Tropez, kam v tuto dobu jezdí už deset let na čtyři dny do stejného hotelu, a navečer pozval domů pár přátel. „Opravdu jenom pár, neslaví,“ zdůraznil hitmaker. Od manželky dostal čokoládový dort v podobě piana. „Michalovi je těžké dávat dárky. Z dortu měl ale upřímnou radost,“ prozradila bývalá profesionální tenistka, známá pod svým dívčím jménem Skuherská.

Zlá předtucha

Hitmaker se doma dlouho nezdrží. Teď jede za sestrou na pár dnů do Švýcarska a pak letí na svou »chajdu« na kanárském ostrově Tenerife. „ Koncerty mám až koncem srpna. A potom se uvidí. Mám takový pocit, že se vrátí covid a nic z toho nebude,“ dodal David s obavami.

Syn se ke mně přihlásil na maturitním plese. Nikdy na to nezapomenu

Video se připravuje ...

Rodinný propletenec

Michal David se narodil jako Vladimír Štancl do slavné cirkusové rodiny Kludských. Maminka jeho babičky ze strany jeho matky Edity Kludské-Štanclové byla Kočková, takže Václav Kočka starší, provozovatel matějské pouti, je jeho strýc a jeho syn Jan bratranec. Michal David je hitmakerovo umělecké jméno a má ho už zakotveno i v občance.

Podnikatel Jan Kočka vzkázal po právníkovi: Vydírání a loupeže? Není to pravda

Jan Kočka (54) je od úterý zadržený a policie jej obvinila z loupeže. Podle něj ale bylo vše jinak, informoval včera jeho advokát Vlastimil Rampula. „Mohu říci, že to, co je klientovi kladeno za vinu, v zásadě popírá. Věci, které jsou policií tvrzeny, se podle něj nezakládají na pravdě,“ řekl Rampula, advokát a někdejší šéf žalobců, když šel včera na policii.

Michal David pomáhá teenage kapele Mango. Co jim poradil do začátku kariéry?

Video se připravuje ...

Jan Kočka byl spolu s dalšími dvěma muži (51 a 52) zadržen v úterý po poledni v centru Prahy. Podle policie násilím nutili poškozeného (57) k převodu jeho firmy. „V současné době jsou obviněni ze spáchání trestných činů vydírání a loupeže, za což jim v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížeFoto ara, PČR mi,“ uvedla policistka Violeta Siřišťová.

Půjde za mříže?

Na všechny obviněné také státní zástupce včera podal návrh na vzetí do vazby. „Je podán z důvodu vazby útěkové, koluzní i předstižné,“ sdělil včera Aha! mluvčí státních zástupců Aleš Cimbala. Koluzní vazba se uděluje při obavě, že by dotyčný mohl ovlivňovat svědky či mařit vyšetřování, a předstižná vazba zase při obavě, že by mohl pokračovat v trestné činnosti.



Přečtěte si
blamal
16. 7. 2021 • 07:59

Boze to je familie. Hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.