Studenková na rovinu: Proč dala sbohem partnerovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Studenková na rovinu: Proč dala sbohem partnerovi

S partnerem Braňo Kostkou.
S partnerem Braňo Kostkou.  (Foto: Profimedia.cz, ara)

Sedmašedesátiletá herečka tvoří s dirigentem Braňo Kostkou (50) sehraný páreček už nějaký ten pátek. Ne všichni životní partneři Studenkovou ovšem takto harmonicky naplňovali. 

„Najednou jsem měla pocit, že při něm strašně rychle stárnu a ... Odešla jsem do jiného vztahu," okomentovala Zdena Studenková dramatické období rozchodu s režisérem Stanislavem Párnickým na webu Život.pluska.sk. A jak herečka tehdy do nového svazku vlastně naskočila ?

Zdenka Studénková a žárlivost?

Video se připravuje ...

„Byla jsem na zkoušce Pokrevních bratrů. Seděli jsme a asi na třetí zkoušce se najednou otevřeli dveře a dovnitř vběhl černovlasý kudrnatý kluk v děravém tričku. Proběhnul, sedl si za klavír a já ... a toho chci! Prostě, když to v sobě máš a chceš to, musíš to mít! Tenhle moment byl pro mně rozhodující," zavzpomínala nestárnoucí herečka v šou 2 na 1 na TV Markíza.

Zdena Studenková přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
16. 7. 2021 • 18:32

mejlika : Proč by měla každá žena používat praktiky IG na „lákání muže do pasti“, jak jste sama nazvala to, co IG provedla s Kájem.. Nejsou všechny ženy stejné a když někoho chtějí, nemusí se projevovat právě jako Ivana G. Tam toho bylo více, co poukazuje na to, že z její strany se jednalo spíš o rozumovou kalkulaci než nějaké hluboké city. Ale rozpisovat se zde nebudu. Kdo se vyzná v lidech, ten ví své. A nemá potřebu někoho s jiným názorem nazývat blbcem..

lekno
16. 7. 2021 • 18:25

amej : Pak by jste měl logicky zastávat i názor, že není normální ani to, když má chlap ženu mladší o 17 a více let.. Pokud ale už to pro vás normální je – chybí objektivita..

Uživatel_5457057
16. 7. 2021 • 15:48

No, ty máš taky dost, ty slovenský mačo

stoneman003
16. 7. 2021 • 13:28

mejlika, to je len váš súkromný názor, ktorý predkladáte ako overený fakt, ale vobec nemáte páru o tom, či nie je I.G. zlatokopka. Ona sama to, samozrejme, nikdy neprizná i keby bola. Nezaujatý pozorovateľ potom musí vychádzať z objektívnych faktov z jej života a to, že bola milenkou M.Douglasa zjavne tiež náhoda nebude. Hodne starší chlap voči nej, ale pekne bohatý. M.Douglas nevyšiel, ale Kája už ano...
Blbec je ten, ktorý nechce vidieť zjavnú realitu. Prirodzené je totiž to, že sa žena zamiluje do vekovo vhodného muža, ktorý spĺňa aj ďalšie, subjektívne požiadavky jej výberu.
Karel Gott iste bol idol žien, ale hlavne preto, že bol známy, bohatý, úspešný, výborný spevák a to určitým ženám stačí na to, aby z toho boli namakko. Keby Kája nebol bohatý, úspešný, známy, ale len so svojím výzorom a starý pre tie ženy, tak by si ho nevšimli, taká je realita, ktorú vy nechcete vidieť. Peniaze, moc, postavenie, úspech spoločenská prestiž je sama o sebe pre mnohé ženy obrovské afrodiziakum a bez neho by ich daný chlap vobec nezaujímal. Takéto ženy však nie sú moc rozumovo a emočne hodnotné a ani dobré do vzťahu, pretože im mnohé chýba.Neuznávajú skutočné hodnoty potrebné pre dobrý dlhodobý vzťah, ale len vonkajšie pozlátko. Potom je tu však ďalšia kategória a to zlatokopky, ktoré priamo účelovo idú po peniazoch a vek ich partnera ich vobec nezastaví. Je veľmi málo žien, ktoré sú sami o sebe nadržané na príliš starých chlapov v porovnaní s ich vekom a vačšinou to ani nie je prirodzené a v poriadku.
To si uvedomte, kým budete infantilne hodnotiť názor iného diskutéra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.