Dolanský a jeho konec ve Slunečné: Už je to venku! PROČ MUSEL ZEMŘÍT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dolanský a jeho konec ve Slunečné: Už je to venku! PROČ MUSEL ZEMŘÍT!

Jan Dolanský a Eva Burešová se chystali na nejdojemnější scénu.
Jan Dolanský a Eva Burešová se chystali na nejdojemnější scénu. (Foto FTV Prima)

Když ve Slunečné umíral Jan Dolanský (43) v náručí Evy Burešové (27), nejedna divačka zaplakala. A mnozí nechápali, proč musel sympatický herec tak náhle zmizet z obrazovek. Deník Aha! zjistil, že je to kvůli novému primáckému seriálu, který nahradí Sestřičky!

Sympatický grázlík Jakub Javůrek ze statku Slunečná se zapsal do srdcí divaček. Jeho dojemný odchod, kdy si kvůli nádoru na mozku sám namíchal smrtící koktejl z bylin od šamana, oplakala dokonce i představitelka Týny Popelkové. A to i přesto, že všichni od samého začátku věděli, jak Kuba skončí.

Z vedlejší na hlavní

„Ano, bylo to naplánované a věděl jsem o tom. Bylo to pro mě možná lepší v tom, že jsem věděl, jak a kam tu postavu směřovat. Navíc víte, že v seriálu budete jen určitou dobu, tak si můžete naplánovat čas a další práci a vše, co s tím souvisí,“ potvrdil sám Dolanský.

Už ale neřekl, že ho čeká role v novém seriálu – a ještě k tomu hlavní! „Honza Dolanský musel být ze Slunečné uvolněn. Stal se totiž hlavní hvězdou nově natáčeného seriálu. Zatím nese pracovní název M*A*S*H,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z televize Prima.

Na stejném místě

„Natáčení už probíhá a točí se na stejném místě, kde vznikal seriál Sestřičky,“ upřesnil zdroj. Z rubavského urgentu se tak stala Severočeská vojenská nemocnice. A Dolanský v ní má být hlavním doktorem! Nový seriál má na obrazovkách televize Prima odstartovat hned po prázdninách.

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský: Prozradili, co jim nejvíc voní! Budete se divit!

Video se připravuje ...

Přeběhlík z Ordinace

Lékařský plášť vymění za vojenskou uniformu Pavel Řezníček (54). Bývalý gynekolog Brabec z Ordinace v růžové zahradě 2 se převtělí ve vojenského psychologa. Jeho zbraní je sarkasmus a jeho úkolem bude podílet se na přípravě mladých vojáků na vojenskou misi. „Moje role se jmenuje Vít Jelen, je to vojenský psycholog, nemá manželku, nemá milenku, nemá nic. Nechme se překvapit, co se z něj vyvrbí. Sám jsem zvědavý,“ usmívá se herec.

Laurinová do zoo

Jen den před smrtí Dolanského ve Slunečné, nechali seriálová tvůrci zemřít také vrchní sestru Mery v Sestřičkách. Také na její představitelku Sabinu Laurinovou (49) čeká nová role. Herečka se připravuje na natáčení seriálu s pracovním názvem Zoologická, který má teprve první klapku před sebou.

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.