Poslední sbohem Divíškové: Zdrcený Kačer změnil názor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poslední sbohem Divíškové: Zdrcený Kačer změnil názor!

Jan Kačer se loučí se svou ženou Ninou Divíškovou
Jan Kačer se loučí se svou ženou Ninou Divíškovou (Robert Klejch)

Pohřeb Niny Divíškové (†84)  v kostelíku ve Slivenci měl být původně soukromý a bez široké veřejnosti. „Víte, Nina měla ráda lidi a oni měli rádi ji,“ obhajoval nakonec změnu provedení obřadu Jan Kačer (84) a dodal: „Kdo se s Ninou bude chtít rozloučit, ten může přijít.“

Mezi hosty nechyběl Jan Hrušínský (66), jenž měl předchozího dne smuteční řeč na pohřbu Libuše Šafránkové. „Raději bych se s přáteli setkával jinde než tady. Nina byla úžasná herečka, patřila ke stálicím Činohreního klub. Znal jsem ji ale hlavně jako ženu Jana Kačera, kterého jsem přišel dnes podpořit,“ prohlásil smutně známý herec.

Splněné poslední přání Divíškové. A Slováček po boku slovenské krásky

Video se připravuje ...

Přišla herečka také Bára Fišerová (43) ze seriálu Sestřičky. „Vzpomínat na ni budu ze studentského období, které bylo nádherné. Byla pro své žáky jako naše druhá máma, měla nás jako rodinu. A já měla to štěstí patřit do její třídy na 4 roky, milovala nás skoro jako svoje vlastní děti,“ vyznala se hvězda seriálu z obdivu k zesnulé herečce.

Poslední cesta Libuše Šafránkové (†68): Potlesk při vynášení rakve

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.