Tohle Felix myslí vážně? Podlá kudla do zad Dádě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle Felix myslí vážně? Podlá kudla do zad Dádě!

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Foto FTV Prima, ara)

Dáda Patrasová (65) se před časem nechala slyšet, že s manželem Felixem Slováčkem (78) nadobro končí. Nyní je však opět z jejích slov znát, že nad saxofonistou úplně hůl nezlomila. Patrasová, která tak mění názory ze dne na den, by se měla inspirovat a chvíli se snažit chovat jako její muž. Ten totiž zaujímá stejný postoj jako po rozchodu s Lucií a Dádě pravděpodobně způsobil další ponížení.

Zatímco ona společnou letní dovolenou nezatracuje, on s ní ve svých plánech nepočítá. Tak to vypadá v manželství Felixe Slováčka a Dády Patrasové. „Dovolená s manželem? Fakt nyní nevím. Tak řekněme, že nevím, co bude v létě. Může se stát plno věcí,“ sdělila Dáda, která podle zvolených slov možná stále doufá, že s manželem ještě prožije něco hezkého. Saxofonista však královnu dětských srdcí pravděpodobně do plánů nezahrnul a místo toho si užije volný čas s bývalou milenkou.

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video se připravuje ...

Letos zůstanu v Česku. Mám sice už po kompletním očkování, ale plánuji, že budu na chalupě a že přijedou děti,“ pověděl podle ŽivotvČesku.cz Felix. „V létě plánuji ještě poslední, přátelskou dovolenou s Felixem, zřejmě Šumava, možná zahraničí,“ prozradila podle Super.cz Lucie Gelemová, která znovu získala více respektu a lásky než Dáda.

Splněné poslední přání Divíškové. A Slováček po boku slovenské krásky

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.