Herečka Kristýna Leichtová zoufá: Jsem jakoby vyvrhel, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Kristýna Leichtová zoufá: Jsem jakoby vyvrhel, tvrdí

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (Instagram)

Ačkoli je hrdou maminkou dvou dcer, oslovení „paní“ pro herečku Kristýnu Leichtovou (35) stále není namístě. I přes spokojený vztah je pořád slečnou, která na své „ANO“ ještě čeká.

Jak je možné, že ji partner, šéf moravskoslezského divadla Vojtěch Štěpánek, ještě nepožádal o ruku? „Tahle otázka není na mě, ale na něj, proč mě nepožádal. Holky se jmenují po něm a já jsem jediná jakoby vyvrhel," přiznala herečka webu Super.cz. Pokud by se přeci jen vdala, nechala by si své jméno jakožto uměleckou vizitku? „Čím delší je tahle prodleva, kdy se vůbec nic neděje, tím míň o tom přemýšlím. Takže netuším, možná se to nikdy nestane," prozradila Leichtová.

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video se připravuje ...

Co se jmen týče, herečka se rozpovídala o tom, jaký význam pro ni mají jména dcer. „U prvního dítěte jsou rodiče hrozně nadšení a dlouze přemýšlejí, aby to mělo nějakou spojitost a všechno fungovalo dohromady. Dorotka je postava z jedné divadelní hry, která nás s Vojtou spojovala. Už se nehraje, tak jsme chtěli té postavě vdechnout nový lepší život. A Rozárka se k tomu prostě hodila," dodala s úsměvem.

Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
3. 1. 2022 • 08:24

Leichtová v poslední době nevídaně ztloustla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.