Ta musela koukat! Nečekaná reakce rodiny Jágra na dceru Kopřivové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ta musela koukat! Nečekaná reakce Jágrovy rodiny na dceru Kopřivové

Veronika Kopřivová porodila!
Veronika Kopřivová porodila! (Instagram)

Veronika Kopřivová (30) jakožto bývalá partnerka hokejisty Jaromíra Jágra (49) a jeho neteř Pavlína Jágrová (30) jsou důkazem toho, že konec milostného vztahu neznačí konec vztahu s rodinou bývalých partnerů. Ženy prostě drží spolu a umí se podporovat!

Neteř slavného hokejisty totiž novopečenou maminku Veroniku potěšila komentářem pod její fotkou, na které je dcera Ella. Tu má influencerka a podnikatelka s přítelem Miroslavem Dubovickým. „Bylo jasný, že vy dva spolu budete mít krásný dítě, ale Ella je tak nádherná, že nemám slov,“ nešetřila chválou Pavlína Jágrová, jak uvedl Blesk.

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video se připravuje ...

A je vidět, že tato milá reakce Kopřivovou potěšila: „Ty jsi milouš, děkujeme,“ zněla odpověď Veroniky. Některé vztahy končí, jiné však přetrvávají a přátelství je, jak se zdá, někdy silnější než pouto lásky. Od té bývalé, Jaromíra Jágra, se totiž Veronika žádného komentáře ještě nedočkala…

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 6. 2021 • 22:12

lekno
mimochodem s mekem

-bello-
27. 6. 2021 • 22:09

lekno
škoda času, souhlas! Kde jsi přišla na bellmeka ?
Mimochodem, s mekem

lekno
27. 6. 2021 • 21:35

Jestli tu někdo něco przní, tak jsou to tvé příspěvky, kterýma „przníš“ lidi. A to hodně často. Tvoje zábava – zřejmě nemáš doma lepší. Byla to škoda času na tebe, bellmeku..

-bello-
27. 6. 2021 • 18:05

lekno
nechápu, kde bereš ten styl českých obroditelů .To mi objasni.
Ale - než, abys prznila češtinu," písej " si po vašem.To ti jde stylově líp. Já si to snadno přeložím, protože jazyk slovenský je jednoduchý, oproti těžké češtině, nad kterou si láme zuby celý lingvistický svět.. Na češtinu jsem hrdá a jsem ráda, že předkové Štúra odmítli , když chtěl češtinu připrsknout ji k jednomu z vašich nářečí , smíchat to a udělat z toho Slovákům / i nám / úřední jazyk.
Nejsi boxovací pytel, tak ze sebe nedělej chudinku.Jo- odporuji si v tom, že ti odpovídám už potřetí.

lekno
26. 6. 2021 • 10:38

Zase si našla niečo, aby si do mňa rýpla ? Už preháňaš bello, nesnaž sa byť trapná. Zrozumiteľne pre teba – nepoužívam prekladač ani korektúru, keď píšem v českom jazyku. A nestojíš si za slovom – nepísala si sem 2x po sebe, že končíš a nebudeš reagovať ? Máš to tu odo mňa v slovenčine, prelož si..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.