Tlustá čára za minulostí Bílé! To už prý ani v nejčernějším snu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tlustá čára za minulostí Bílé! To už prý ani v nejčernějším snu

Lucie Bílá a Radek Filipi.
Lucie Bílá a Radek Filipi. (instagram)

Černé mini, extravagantní účesy i make-up. Ještě coby porotkyně talentové soutěže tak bývala Lucie Bílá (55) k vidění neustále. Jenže s tím je prý teď konec. Zlatá slavice mění image a jejímu šatníku teď dominují docela jiné kousky.

Do jisté míry proměnu vzhledu nejspíš ovlivnil věk. Protože každá zkušená stylistka vám potvrdí, že od určitého věku to chce vsadit v oblasti trupu na jemné tóny. Tmavé totiž opticky přidávají roky, pleť pak působí unaveně a mdle. „Přišlo to. Necítím se najednou dobře v černé barvě, to je u mě nevídané. Teď už jsou v mém šatníku i jiné barvy. Nejen černá a bílá," řekla Super.cz zpěvačka, která odbourala i tvrdé líčení.

Lucie Bílá: Nevadí mi sedět jedním zadkem na deseti židlích! Chci budovat a zaměstnávat lidi

Video se připravuje ...

 „Cítím se dobře takhle. Mám ráda pánský styl, ale cítím se lépe, když vlasy nejsou stažené, zatížené. Mám ráda lehký make-up. Mám ráda, když jsou věci přirozený, abych se cítila svobodně. Některých starších fotek se děsím. Říkám si, to jsem fakt já?" netají se Lucie Bílá, která prý našla skvělý tým odborníků, jež ji s proměnou pomohl: „Zatoužila jsem po změně a našla jsem si lidi, kterým jsem řekla, pojďte to změnit. Vyházejte z mého šatníku, co tam nepatří, jděte na to tvrdě. Spojila jsem se s lidmi, kteří tomu rozumí. Móda není zrovna můj koníček To je jako tancování. Kdybych uměla tančit, tak už to dávno dělám. Mě ale zase baví jiné věci," dodala pěnice.

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 6. 2021 • 06:35

Hanka Zaňáková je ulhana ,ale umí se rvát se životem.jeji moudra patří do té dědiny i
S bratrem.Hihnani a její Bohouš by neměli mít veřejný prostor .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.