Abrhám po smrti milované Libušky: RADIKÁLNÍ ŘEZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Abrhám po smrti milované Libušky: RADIKÁLNÍ ŘEZ!

Libuše Šafránková a Josef Abrhám
Libuše Šafránková a Josef Abrhám (Herminapress.cz)

Těžko by se hledala dvojice, která by k sobě lépe pasovala. Josef Abrhám (81) a krásná Libuška se báječně doplňovali, dokázali společně překonávat dobré i zlé. Byli si oporou. Přesto ale přátelé manželů dle webu Prima Ženy naznačují, že tou silněji byla vždycky Šafránková. Navíc si prý herec nikdy nepřipouštěl, že by mohla odejít dříve. Co s ním teď bude dál?

Pochopitelně se ze smrti své o čtrnáct let mladší manželky nemůže vůbec vzpamatovat. „Je strašně moc nešťastný,“ prozradila Miroslava Šafránková, sestra zesnulé herečky. S tím se údajně podle webu Prima Ženy pojí, že dal definitivní sbohem své herecké kariéře. Bolestivý odchod Libušky ale není jediným důvodem. Herec se dlouhodobě potýká se zdravotními problémy. Má nemocné srdce, poruchu termoregulace a velké problémy mu činí prý i chůze. Z toho důvodu se pohybuje na invalidním vozíku.

Po ztrátě Popelky přišel strach o Abrháma! A Eben prezidentem?

Video se připravuje ...

Bez milované manželky by ho ale, jak uvádí citovaný portál, už hraní ani netěšilo. V posledních letech nabídky přijímali jen tehdy, když si v nich mohli zahrát spolu. Nechtěli se od sebe vzdalovat. Nešťastný sled událostí tak vyvolává obavu, jak těžkou rodinnou tragédii Josef Abrhám zvládne. Jeho kolegové o něj měli obavy ještě za života Libušky Šafránkové. Jmenovitě třeba Jan Kačer. „Před nedávnem jsem mu volal několik měsíců a nezvedl mi telefon. Vždycky mi přitom hned volal nazpátek. Měl jsem o něj velký strach a mám,“ uvedl před časem herec a režisér. Tenkrát ale ještě jeho manželka ujistila veřejnost, že s Josefem je vše v pořádku. Nyní je už ovšem bohužel všechno jinak.

 



Přečtěte si
adeso
18. 6. 2021 • 11:17

co to je ten radikální řez?

mord
17. 6. 2021 • 12:58

Zvratky od bulvární chatry. Tento.manzelsky pár vámi vždy pohrdal a pan Abrhám stále jistě pohrda

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.