František Janeček: Oplodňuje na počkání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

František Janeček: Oplodňuje na počkání!

Tereze Mátlové bříško sluší. Na svou přítelkyni je samozřejmě pyšný i František Janeček, který se na děťátko moc těší.
Tereze Mátlové bříško sluší. Na svou přítelkyni je samozřejmě pyšný i František Janeček, který se na děťátko moc těší. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Producent František Janeček (61) je ale kanec! Těhotenství jeho mladé přítelkyně Terezy Mátlové (31) přišlo jako blesk z čistého nebe. Janeček má prostě za to, že je sexuální mašina. Na otázku, zda se snažili o dítě dlouho, zazněla jasná odpověď.

„Vůbec ne, kdyby chtěl kdokoli dítě, ať zavolá, teď to budu dělat na počkání. Jsem se rozhodl, že mi to prostě jde,“ vtipkoval Janeček. Tereza Mátlová je v šestém měsíci těhotenství a je v té nejlepší kondici. „Pán Bůh Terezce přeje, protože je výjimečně zdravá. Létá letadlem, řídí auto, jezdí na koni,“ pyšnil se svou přítelkyní Janeček. Tereza je však trochu zklamaná, protože ultrazvuk zatím neodhalil pohlaví dítěte. „Nevím pořád, co to bude. Já chci hrozně vědět, co to je, ale je to malý neposeda a vždy se nám tak natočí, že prostě nelze poznat pohlaví,“ řekla nám Mátlová, která se chystá rodit v Česku. Porodu se nebojí a chce rodit přirozenou cestou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.