Natálie Grossová (18): Zkouška dospělosti na výbornou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Natálie Grossová (18): Zkouška dospělosti na výbornou!

Natálka Grossová
Natálka Grossová (MICHAL PROTIVANSKÝ)

Její táta Stanislav Gross (†45) by na ni byl hrdý. Expremiérova mladší dcera Natálka (18) úspěšně odmaturovala! A praktickou zkoušku pak talentovaná muzikálová hvězda a také seriálová herečka absolvovala přímo na muzikálu Čarodějka.

Natálka maturovala na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka u profesora Eduarda Klezly (59) hned poté, co to uvolňování koronavirových opatření dovolilo. „Byla to těžká doba a maturanti se připravovali téměř sami. A Naty se opravdu na maturitu tři týdny učila od rána do večera,“ svěřila deníku Aha! její máma Šárka Grossová (51), které spadl kámen ze srdce.

„Stres konečně opadl a může začít fajn léto,“ zaradovala se Natálka. Klasické ústní zkoušky absolovovala s rouškou. Přímo ve škole se také psaly didaktické testy z češtiny a angličtiny. „Jsem na ni opravdu pyšná. Z dějin divadla i z muzikálu dostala za jedna!“ pochvalovala si maminka Šárka.

Denisa a Natálka Grossové s Amélií Zedníčkovou na koncertě Botox

Video se připravuje ...

Skvěle Natálka dopadla také na praktické zkoušce – aby ne, započítalo se jí totiž angažmá v GoJa Music Hall. „Zkušební komisí byla hodnocena přímo na muzikálu Čarodějka,“ prozradila vdova po expremiérovi a pyšná máma.

Návrat na prkna

Právě v Čarodějce se už po prázdninách Natálka vrátí na divadelní prkna. V září se má odehrát minimálně patnáct představení přeložených z loňského roku, na další už jsou vstupenky v prodeji.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.