Harry a Meghan jsou prý chudí, ale... TOLIK dali za POROD?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harry a Meghan jsou prý chudí, ale... TOLIK dali za POROD?!

Harry a Meghan v ukázce z rozhovoru s Oprah Winfreyovou
Harry a Meghan v ukázce z rozhovoru s Oprah Winfreyovou (Reprofoto Youtube /CBS)

Princ Harry (36) a vévodkyně Meghan (39) jsou štěstím bez sebe z narození dcerky Lilibet Diany, po obdržení účtu z nemocnice jim ale zřejmě ztuhnou úsměvy na tvářích. Porod by je totiž mohl stát až 600 tisíc korun!

Královští dezertéři si k porodu druhého dítka vybrali Santa Barbara Cottage Hospital, kde údajně rodila i zpěvačka Katy Perryová (36). S jejím manželem, hercem Orlandem Bloomem (44), se Harry v poslední době velmi spřátelil, je tedy možné, že dal na osobní doporučení. Luxusní klinika připomíná spíš hotel než špitál. Nastávající matky mají k dispozici vířivky, terasy s dechberoucím výhledem, a dokonce i pokojovou službu, přes niž si můžou objednávat ta nejlepší jídla.

Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny!

Video se připravuje ...

Kvůli těmto vymoženostem se ale musel královský pár pořádně plácnout přes kapsu. Podle serveru DailyMail si totiž nemocnice účtuje v přepočtu 295 tisíc Kč za přirozený porod, 590 tisíc Kč za císaře a nádavkem ještě 29 tisíc Kč za léky! Na to, že si Harry s Meghan neustále naříkají na nedostatek peněz, si tedy pořádně vyhodili z kopýtka.

 

 



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 02:33

I předtím než se začali prodávat v každé show která nabídla prachy měli kolem 22 milionů dolarů,no jestli je tohle nedostatek peněz..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.