Hvězda Slunečné Burešová: 2 ROKY TAJENÁ ZMĚNA JMÉNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Slunečné Burešová: 2 ROKY TAJENÁ ZMĚNA JMÉNA!

Eva Burešová
Eva Burešová (FTV Prima)

Velké zásnuby a ještě větší tajemství! V seriálu Slunečná se budou dít věci. Marek Lambora (26) coby podnikatel Janek Linhart zaklekne v kostele a požádá Evu Burešovou (27) alias Týnu Popelkovou ze statku o ruku. A hned tu byla první komplikace. Jak se vlastně Týna jmenuje celým jménem?

Lambora nedal jinak, než že požádá ženu svého srdce obřadně celým jménem. Však to taky trvalo. Oblíbená dvojice měla vztah jak na houpačce. Proto si to chtěl herec vychutnat.

Jako královna

„Celé jméno znal jen scenárista René Decastelo,“ prozradil Aha! mluvčí televize Prima Josef Ducký. A herečka poprvé slyšela po téměř dvou letech natáčení v celé své kráse, že je – Kristýna Alžběta Popelková! To, že má Týna druhé křestní jméno, a ještě jako anglická královna, nevěděla ani její představitelka.

Slunečná: Svatba Lucie Benešová a Jana Šťastného

Video se připravuje ...

Biflovala slova

Trochu problém byl, že se točilo v zimě a v kostele byla strašná kosa. „Aspoň jsem nemusela předstírat, že jsem rozrušená. Ruce se mi třásly samy od sebe, chvěla jsem se celá,“ prozradila Burešová. Další potíž měla s písničkou Marty Kubišové (78) Nechte zvony znít. Slíbila ji v seriálu zazpívat hostům na jejich obřadu. „Vzpomněla jsem si na to až ráno v autě. Celou cestu jsem si to pouštěla asi stopadesátkrát. Naštěstí jsem se text naučila a nikdo nic nepoznal,“ oddechla si herečka.

Útěk od oltáře

Filmový štáb nemusel řešit velikost prstýnku, protože Evu Burešovou v seriálu žádal o ruku už Jan Plouhar (39) coby Štěpán Vacek. Jenže tomu Týna utekla od oltáře.

Slunečná: Eva Josefíková přivítá na svět Haničku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
gusticka
8. 6. 2021 • 08:54

Pevne verim, ze by vam take nasli nejakou vadu na krase. Nebo jste snad 100% , asi bychom se divili.

adam.jacques
8. 6. 2021 • 08:38

Hvězda?

defakto
8. 6. 2021 • 08:28

... ona se neusmívá , ale cerí zuby a ukazuje dásně jako žralok .

mord
8. 6. 2021 • 08:11

To je mrazive čím si ta hvězda prochazi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.