Herečka Daniela Kolářová: Cestuje časem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Daniela Kolářová: Cestuje časem!

Daniela Kolářová
Daniela Kolářová (Foto ČT, FTV Prima)

Ve tři sudičky se proměnily Naďa Konvalinková (70), Iva Janžurová (80) a Daniela Kolářová (74). „Já jsem ta protivná,“ prozradila Nedělnímu Aha! Kolářová během natáčení nové vánoční pohádky Jak si nevzít princeznu.

Sotva dotočila se Zdeňkem Svěrákem (85) film Betlémské světlo, přestěhovala se i se svými kolegyněmi do libereckého hotelu. A odtud je každé ráno vozí na frýdlantský zámek, který v těchto dnech okupují filmaři v čele s režisérem Karlem Janákem (50). „Jsem tady ve velmi dobré společnosti. Holky jsou bezvadný,“ libovala si herečka.

Iva Janžurová slaví krásných a úctyhodných 80 let.

Video se připravuje ...

Hrabání v hlíně

Jako sudička má čarovné hodinky, jimiž se přesouvá do časů, které už byly nebo které teprve přijdou. Nejraději by se ale přesunula na svou milovanou zahrádku na Příbramsku, kam se ale dostane až v půlce června. „Jsem na ní neskutečně závislá. Strašně ráda se hrabu v hlíně. Vyčistí to mozek i duši,“ zasnila se Kolářová.

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (6. 6. 2021)



Přečtěte si
konvalinka34
7. 6. 2021 • 12:59

Všichni stárneme, to je ok. Ale její zuby jsou tak odporné, nedá se na ní dívat. A to je chyba její, nikoliv věku, dávno si je mohla nechat vylepšit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.