Po seriálové smrti Laurinové další rána: PRIMA ZAŘÍZLA SESTŘIČKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po seriálové smrti Laurinové další rána: PRIMA ZAŘÍZLA SESTŘIČKY

Sestřičky Modrý!
Sestřičky Modrý! (Herminapress)

Nejdřív nechali po pěti letech zemřít vrchní sestru Mery neboli Sabinu Laurinovou (49). A teď zařízli všechny Sestřičky! Televize Prima podle zjištění deníku Aha! odvysílá už jen posledních šest dílů a pak zazvoní zvonec a seriálu je konec.

Špatné zprávy divákům dávkují. A není se čemu divit... Jen co nechali dramaticky zemřít Mery na nemocničním stole, diváci posílali naštvané dopisy, a někteří dokonce sepsali i petici. Teď nicméně Prima oznámila další jobovku. Před začátkem prázdnin totiž celý seriál skončí! Přitom osudy zdravotních sester sledovalo v průměru 740 tisíc dospělých diváků. Ani to ale televizi neobměkčilo.

Slušná sledovanost

„Říká se, že v nejlepším je třeba přestat, i to Sestřičky nepochybně naplní, protože pro diváky chystáme skutečně velkolepý závěr,“ slibuje ředitelka obsahu Primy Lenka Hornová (54) s tím, že poslední díl seriálu Sestřičky je už natočený a nyní se dokončuje ve střižnách. Její slova potvrdil i generální ředitel skupiny Prima Marek Singer (53). „Seriál byl od svého počátku zamýšlen jako uzavřený příběh, který volně navázal na úspěšný Modrý kód. Po dobu pěti let byl jedním z pilířů našeho programového schématu. Ale stejně jako v životě i v televizi platí, že něco končí proto, aby něco nového mohlo začít,“ sdělil.

Poslední epizoda

Do konce vysílání zbývá posledních šest dílů. „Byl to kus života. Když se před pěti lety začalo natáčet, po čtrnácti dnech jsem si myslela, že víc nevydržím, že se to v životě nenatočí. Bylo to velmi náročné, pro mě asi jeden z nejtěžších projektů. Ale stálo to za to!“ řekla po natočení své poslední scény Sabina Laurinová. Totéž teď mohou říkat i její kolegyně Adéla Gondíková (47), Natálie Halouzková (20) či Kristýna Frejová (49). Jejich příběh se uzavře 78. epizodou ve středu 23. června.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...

4 roky a 342 dílů

Modrý kód se vysílal od 25. března 2017 a do 22. června 2020 měl celkem 264 epizod. Sestřičky se na obrazovkách poprvé objevily 29. srpna 2020 a natočilo se 78 dílů. „Podařilo se nám oživit jeden z našich nejúspěšnějších seriálů z lékařského prostředí a posunout jej do vztahové roviny. Získali jsme pro něj i herecké špičky, například Danielu Kolářovou, Martina Preisse, Sašu Rašilova, Adélu Gondíkovou, a objevili jsme mladé talenty Jana Nedbala, Amelii Pokornou nebo Natalii Halouzkovou,“ popsala Hornová. 

Konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách. První VIDEO smrti Mery!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
4. 6. 2021 • 07:55

Achjoo to nemohli s tím koncem ještě počkat?
Jenom 6let se ten SERIÁL točil a já myslel,že to vydrží ještě 20let a přijedou mě ošetřovat na posledním odchodu,nojo tak se zase natočí jiný paskvil a budou se tam někteří herci tvářit jako pometlo. Jdu ten KONEC oslavit na hřbitov.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.