Plný dům u ››Plekancových‹‹: Trable s výchovou synů Vondráčkové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Plný dům u ››Plekancových‹‹: Trable s výchovou synů Vondráčkové?

Jak Šafářová zvládá péči o tři děti?
Jak Šafářová zvládá péči o tři děti? (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan,Michal Beránek (Sport))

Z úspěšné tenistky se stala v podstatě trojnásobnou maminkou. Bývalá hvězda českého tenisu Lucie Šafářová (34) popsala, jaké panují vztahy mezi ní a syny bývalé manželky hokejisty Tomáše Plekance (38), zpěvačky Lucie Vondráčkové (41).

Původně se mělo mezi Tomášem Plekancem a Lucií Vondráčkovou jednat o klidný rozvod. To se nakonec nepovedlo a odloučení manželů provázela napjatá atmosféra. Rozbouřené emoce nakonec ustoupily a nyní se zdá být krize zažehnána, tudíž se hokejista může naplno věnovat své současné rodině, kterou založil s Lucií Šafářovou.

Ta se rozpovídala o tom, jaký vztah má nyní se syny Matyášem a Adamem, kteří se museli aklimatizovat a přijmout veškeré skutečnosti týkající se nových vztahů svých rodičů. Po vzájemné dohodě nakonec Plekanec dosáhl střídavé péče o syny, a tak je ve chvílích, kdy jsou u tatínka, opravdu veselo! Jak zvládá starost o tři děti Šafářová, která hokejistovi porodila dceru Leontýnku? „Z nula na tři je velký skok, ale je to skvělý,“ přiznala své kamarádce Barboře Strýcové v jejím podcastu »U Baru«.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video se připravuje ...

„Mám strašnou radost, že společně mají hezký vztah. Malá je miluje, je hezký je vidět dohromady,“ těší Šafářovou, jak uvedl web pluska.sk. „Jsme šťastní, máme šťastnou rodinu. Strašně bych si přála, aby to nikdy neskončilo,“ svěřila se své bývalé parťačce, která se nyní také těší na svého prvního potomka. Leontýnka se tak již brzy dočká kamaráda, či kamarádky. Lucie má navíc kromě rodiny plnou hlavu svatebních příprav. Postupné rozvolňování sice nabízí více možností, vzhledem k drahému rozvodu Tomáše Plekance ale pár nejspíš zůstane nohama na zemi.

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
29. 12. 2021 • 19:39

Ano, už jsme to všichni pochopili. Š… se ženatým nebo zadaným je v pořádku, když to totiž dělá LV.
Ovšem i když soužití dlouhodobě nefunguje, rozvod s LV je smrtelný hřích.
Vlastně, co to říkám - téma rozvodu jako první otevřela Lucie. A ona jako první taky řešila s právníkem, jak co nejvíc urvat.
Takže opravuji. Rozvod, když ho iniciuje LV, je v pořádku, jenom manžel musí vysolit 100 - 130 milionů a milion měsíčně na živobytí. A děti ? Za těmi si přece může do Kanady zalítnout. Pak mu dáme pokoj a nebudeme na něj útočit.
Takhle je to v pořádku?

fany22
29. 12. 2021 • 19:14

Nikdy u LV? Jste vtipný. Uvědomujete si, že tohle nemůžete nikdy vědět? Dokonce ani jako bratr nebo otec?!? Musíte se nutně pořád tolik shazovat?

pipa111
11. 10. 2021 • 20:36

Tomková už zas řádí....

xkalwk
2. 7. 2021 • 18:28

To je ten velký rozdíl mezi muži a ženami, zatímco muži mají rádi jiné muže, ženy nemají rády jiné ženy. Když má muž partnerku, kterou mu ostatní muži závidí, přejí mu to. Když má žena partnera, kterého jí jiné ženy závidí, tak jí to nepřejou a chtějí jí ho přebrat.

lekno
10. 6. 2021 • 16:34

Ano, Tomáš U. prohlásil veřejně, že za ním LV. jezdila do Madridu i do Florencie. A pravdou zústává, že se jeho rodina po vztahu s LV rozpadla za pár měsicú, co se vztah proflákl na veřejnost. I když ho Lucie V. tajila, jako má ve zvyku v takových případech.. Možná jemu nevadilo nic a nebral vážně jí ani svou rodinu, ale jeho manželce Kateřině to podle mne vadilo. Byla to i její rodina a rozbila se. Jistě nebyla nadšená z toho, co její manžel vyvádí a s kým. LV byla pro ní zřejmě posledná v pořadí její tolerance milenek a pak to s Tomášem U. zabalila. Vúbec se jí nedivím a nic mi nevymluví prostý fakt, že LV má svúj podíl viny na rozpadu jejich rodiny. Rozbít fungující rodinu je docela lehce možné zblízka i na dálku a nevěra manžela nebo manželky bývá jedním z možných dúvodú pro rozchod..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.