Hvězda Ulice Anna Kadeřávková: Po borelióze ukrutná bolest kolen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Ulice Anna Kadeřávková: Po borelióze ukrutná bolest kolen

V Německu jí pravidelně dávali silnou dávku antibiotik.
V Německu jí pravidelně dávali silnou dávku antibiotik. (Foto TV Nova, Instagram.com)

Do léčby lymské boreliózy vrazila už půl milionu korun. Přesto se Anna Kadeřávková (23) alias bývalá Rozina z nekonečného seriálu Ulice ani po dvou letech necítí úplně zdravá. Poslední testy sice dopadly dobře, bohužel ji ale dál trápí šílená bolest v kolenou!

Je mladá, krásná a na první pohled vypadá, že ji nic netrápí, a už vůbec ne fyzické potíže. Zdání ale klame.

Úleva jen napůl

„Všechno se zlepšilo a jsem v nejlepším stavu, v jakém jsem za strašně dlouhou dobu. Zmizely mi bolesti kyčlí i strašná únava,“ pochvalovala si ještě nedávno herečka. Radostí ale neskáče, ani nemůže. „Už rok a půl mě bolí kolena,“ přiznává nyní. „Neudělám dřep, nemohu se ohnout pro věci, nic zvednout, podat. Nemůžu si jen tak kleknout na zem při skládání věcí, a to nemluvím o cvičení,“ vysvětluje, že nejde o něco banálního.

Blesk Podcast: Na konci této série Ulice bude netradiční svatba, říká šéfdramaturgyně

Video se připravuje ...

Lékaři nic nezjistili

Nejhorší na tom je, že jí prý nikdo není schopen od šílených bolestí ulevit. „Byla jsem na ortopedii, revmatologii, na RTG, na testech, nic nezjistili,“ stýská si seriálová Rozina. „Od své obvodní lékařky jsem odcházela s brekem, protože se mi vrátil ten pocit zmaru, kdy jsem se aktivně léčila na klinice v Německu a nic,“ popsala herečka, kterou čtyřměsíční léčba antibiotiky na německé klinice stála půl milionu korun. Momentálně je na natáčení v Chorvatsku, bolest nebolest, vydělávat si musí.

Ulice: Prokop a Magda

Video se připravuje ...

Zkusila už všechno

Boreliózou onemocněla v pouhých sedmi letech. I když ji zaléčila, nemoc se v osmnácti vrátila. V rámci léčby vyzkoušela snad už úplně všechno. Dokonce i tzv. amazonský protokol, což je bylinné vyčištění od všech patogenních a parazitárních organismů v těle, a detoxikaci od kovů a chemických jedů.



Přečtěte si
j.p.toman
2. 6. 2021 • 09:19

Kdo je kadeřávková ? Nedělala před lety reklamu na ledničky ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.