Proměna Christové: PÁNI! Tahle metoda konečně zabrala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Proměna Christové: PÁNI! Tahle metoda konečně zabrala!

Christová v Show Jana Krause
Christová v Show Jana Krause (Youtube.com)

Bývalá královna krásy Ivana Christová již několikrát přiznala, že dlouhá léta bojovala s kily navíc, kterých se nemohla zbavit. Jakmile něco zhubla, vždy se dostavil nenáviděný jojo efekt. Nyní to však vypadá na to, že zabrala její metoda, kterou si před časem vybrala.

Když v roce 2019 navštívila Show Jana Krause, mnoho lidí překvapil její vzhled. Ivana Christová totiž přišla ve vzorované halence, která ještě více zvýraznila její kila navíc. Vzhledem k tomu, že bývalá královna krásy s nadváhou bojovala několik let, rozhodla se přestat stresovat a hodit problémy s postavou za hlavu. A vyplatilo se jí to!

Na posledních snímcích totiž vypadá skvěle a je jasné, že nějaké to kilo šlo dolu. Ivana tak pravděpodobně patří mezi ženy, kterým nejvíce vadí právě stres, kvůli kterému přibírají a přibírají, a jakmile se rozhodnout nehubnout a prostě si užívají života a nepřejídají se právě ze zmíněného stresu, najednou jde váha dolu. Ať už má Ivana 5, 10, 20 či třeba 30 kilo navíc, její krásné rysy zůstávají.

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc

Video se připravuje ...

První československá Miss Ivana Christová vzpomíná na začátky modelingové kariéry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
2. 6. 2021 • 15:21

To je filtr jako hrom! Nevadila by kila navíc, ale ono jí to vyhladilo vrásky a vypadá na 20 let. Což je nesmysl u padesátnice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.