Žádníková z Rodinných pout: Vymalovala Motol za 650 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žádníková z Rodinných pout: Vymalovala Motol za 650 tisíc!

Výzdoba je dílem výtvarníka Libora Škrlíka.
Výzdoba je dílem výtvarníka Libora Škrlíka. (Foto Aha! – M. Pátek, ara)

Nezastavila je ani pandemie! Pod taktovkou herečky Zdeňky Volencové Žádníkové (46) a výtvarníka Libora Škrlíka (54) dostaly zbrusu novou podobu prostory dětské ORL v motolské nemocnici.

Vizuální změnou prošla dvě lůžková oddělení, čekárna ambulance i hlavní dětská kartotéka. „Jsem ráda, že i přes náročnou dobu, která byla pro nás všechny až neúnosně dlouhá, jsme mohli dělat smysluplné věci. Fakultní nemocnice Motol jako jediná nezastavila naše projekty, a my jsme tak měli možnost v časově velkorysém prostoru velkoryse tvořit,“ děkovala hvězda seriálů Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy.

Dana Morávková jako seriálová mrcha Andrea: Nosila tanga a balila Révaie!

Video se připravuje ...

Celková rekonstrukce vyšla na 650 tisíc korun. Na výzdobě se podíleli i zaměstnanci nemocnice. „Přišla za námi vrchní sestra z operačních sálů a nesměle se zeptala, jestli bychom nemohli vymyslet něco, aby se jich děti přestaly bát. Tak vznikl zábavný komiksový sloup, na kterém pomocí obrázků ukazujeme, co děti čeká, když pro ně přijede záchranka,“ prozradila herečka.

Dojemný konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách už dnes. Smrt své postavy oplakala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.