Studená sprcha pro Vondráčkovou: Takovou potupu nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Studená sprcha pro Vondráčkovou: Takovou potupu absolutně nečekala!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Není to tak dlouho, co se zpěvačka a herečka na sociální síti chlubila novou rolí, kterou měla sehrávat v Shakespearově dramatu Richard III. Jenže divadlu z čista jasna odzvonilo.

Ačkoliv Lucie Vondráčková (41) byla i na tiskové konferenci k plánované premiéře divadelní hry, kterou měl režírovat Míra Nosek, nakonec všechno skončilo dříve, než se vůbec začalo.

„Od začátku v divadle panovaly zmatky v produkci, byly neustálé dohady. Prostě pravá ruka nevěděla, co dělá levá. Tak od toho postupně herci začali odstupovat, první byl Milan Enčev, který měl hrát hlavní roli, pak Vanda Hybnerová a přidali se další,“ řekl Blesku zdroj z divadla Radka Brzobohatého, kde se hra měla zkoušet a rovněž tady proběhlo setkání herců s novináři.

Naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

Královna Vondráčková 

Bohužel zkoušky se už nedaly dohromady, všichni oprašují a zkouší, a tak bychom měli málo zkoušek. Tak se to posunulo,“ potvrdil Blesku Milan Enčev. Ten dále dodal, že Lucie Vondráčková si měla zahrát královnu Alžbětu. „Moc se na to těšila, po dlouhé době divadelní role a hned královna. Bohužel z toho sešlo,“ dodává kolega zpěvačky. V roli se měla alternovat s Vandou Hybnerovou. 

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marusska
5. 6. 2021 • 20:08

tyhle články píše někdo ze stáje Plekyho nebo bývalé tenistky, no... jenom LV očerňují, jenže to jde těžko, takže se jim hodí i to co není...

stoura
2. 6. 2021 • 05:04

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.