SÍLA! Menzelová už nemohla ohledně Feriho mlčet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SÍLA! Menzelová už nemohla ohledně Feriho mlčet

Olga Menzelová
Olga Menzelová (Foto Blesk – Martin Hykl, Pavel Machan)

Olga Menzelová (43) se vyjádřila ke kauze Dominika Feriho (24), který měl podle zjištění novinářů sexuálně obtěžovat hned několik dívek, a to v rozmezí let 2016 – 2020. Vzhledem k tomu, že události kolem Feriho českou společnost absolutně šokovaly, zareagovala na tuto kauzu právě i vdova po režisérovi Menzelovi (†82), která svým vyjádřením a otázkami více než nastínila vlastní názor.

„Dámy a paní, dívky a ženy, dění posledních dní mi jako ženě nedá a neodpustím si následující úvahu. Umíte si představit, že byste se staly, nota bene v dnešní době, předmětem sexuálního obtěžování nebo přímo nevybíravého chování ze strany muže, veřejně známého politika, a ponechaly to bez adekvátní reakce?... Může být podle vás strach z osoby agresora tak velký, že překoná pocit pošpinění, ponížení a frustrace přetrvávající možná do konce života?... Obzvlášť pokud bych věděla, že je dotyčný politik, a čekala bych s obviněním (které se mi samozřejmě po tak dlouhé době bude sakra těžko prokazovat) na dobu před volbami? Moc mě zajímá váš názor…," vyjádřila se Olga ke kauze na Instagramu.

„Pokud se něco takového stane ženě, nemá si to rozhodně nechávat pro sebe a nemá se bát jít s tím ven. Trápení tohoto tajemství musí být strašné. Je to ostuda dotyčného, nikoli ženy,“ napsala podle expres.cz Menzelová.

Její otázky a vyjádření asi některým lidem nebudou zrovna po chuti. Olga totiž dala jasně najevo, že pracuje s verzí, že vše může být politická hra před volbami a že oběti by se přece jen měly ozvat hned. Vzhledem k tomu, že se v Česku víc a víc veřejně projevují přívrženci feminismu, vdova po slavném režisérovi může pravděpodobně čekat na sociální síti dost nepříjemnou "sprchu".

Menzelová musela sáhnout po antidepresivech. A Bartoška po operaci. Jak je na tom?

Video se připravuje ...

Vlastní zkušenost

Olga Menzelová přitom nepopírá, že také ona má se sexuální agresí a nátlakem vlastní zkušenosti. „V životě jsem se s několika, patrně podobnými situacemi setkala, ale nenechala jsem si to líbit. Tak mě to doma naučili. Co je přípustné a co už není a že člověk se k vám chová tak, jak mu dovolíte. A že ne znamená ne… Chápu, že každá žena to má nastavené jinak. Proto je třeba se vzájemně povzbuzovat, abychom takové věci řešily co nejdříve, nikoli s odstupem týdnů, měsíců či let. To už se pak patrně bude cokoli špatně dokazovat,“ dodala k aféře kolem maldého politika.

Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 2. 2024 • 14:21

Menzelová, to je stará bě-hna, že jí hanba nefackuje! Zasloužila by si to!

AHel
8. 3. 2022 • 16:20

Ta má fakt piliny v hlavě, neuctivé, neempatické vůči ženám, kdyby měla všech pět pohromadě, tak mlčí, to není žena ale chlap, fuj.

Uživatel_5524809
9. 6. 2021 • 13:29

DO YOU NEED A LOAN?
We give out loans with an affordable interest rate of 2%
Captain One provide Excellent and Professional Financial Services and we
are known and genuine money lenders across the globe
Our services include the following:
*Student Loans
Truck Loan
Personal Loan
Debt consolidation loan
Car Loans
Business Loan
Student Loan
Mortgage Loan
Refinancing Loan
Home Loan
Improvement loan
Construction Loan
contact us for more information on how to get started:
(Whats App) number:
+919394133968 pati­alale­giti­mate5­15@gma­il.com
Mr Jeffery

Uživatel_5524441
5. 6. 2021 • 17:48

Ta Olga se snad zbláznila 3 děti 3 otcové jak ta muže kázat morálku.Kdyby nešla po kariéře a nezblbla našeho skvělého režiséra, tak by dělala redaktorku někde v blesku a nikdo by o ni nevěděl, ta je ta poslední co muže radit ať se stidí .,,,!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.