Dana Morávková po konci v Ordinaci: Má tajný kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dana Morávková po konci v Ordinaci: Má tajný kšeft!

Dana Morávková
Dana Morávková (Alensa)

Dlouhých 11 let znali diváci Danu Morávkovou (49) jako doktorku Zdenu Suchou z Ordinace v růžové zahradě. Ta jí teď sice v červnu končí, ale herečka kvůli tomu nesmutní. V tichosti totiž přijala novou seriálovou nabídku a přísně tají, v čem ji diváci budou vídat.

Spousta fanoušků ji prý nabádala, aby se podepsala pod petici znovuobnovení Ordinace, a v červnu tak nemusela končit. Dana se ale od začátku netajila tím, že to podle ní není dobrý nápad. „Nejsem z toho smutná, protože si myslím, že 15 let seriálu byl fenomén a hrála jsem v něm 11 let. Když něco krásného končí, tak pevně věřím, že se otevřou další dveře a něco hezkého začne,“ řekla Aha! loni v prosinci.

Utajená smlouva

Tehdy ale žádný scénář na nový seriál doma neměla. Od té doby se ale mnohé změnilo. A herečka bez seriálové práce moc dlouho nezůstala. Nejenže má novou práci, ale dost možná už začala i točit.

Dana Morávková po 11 letech končí v Ordinaci: Ona to ví od fanoušků, Čenský od Blesku!

Video se připravuje ...

Dárek ke kulatinám

„Ano, mám nabídku, ale nesmím o tom mluvit, takže nemluvím. Když se mi řekne, ať mlčím, tak mlčím,“ odmítala cokoli bližšího sdělit včetně televize, pro kterou to bude. „Je to psaný přímo pro mě. Nesmím k tomu víc říct, ale je to dárek k mým blížícím se narozeninám,“ dodala Morávková, která chce slavit s rodinou v Rakousku jako minulý rok.

Dana Morávková a další herci pomáhají s Andělem na drátě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
27. 5. 2021 • 16:07

... na to, že paní Morávková není dobrá herečka , "hrála" toho víc než dost. Doufám, že dostane účinkování v mnohých reklamách , aby nezničila další pěknou roly. Ona chudina za to nemůže , velmi se snaží , ale komu není zhůry dáno v apatyce nekoupí !

begonie
27. 5. 2021 • 07:10

V reklamě na jogurt se nejen najedla, ale ještě natočením reklamy vydělala tolik jako za rok v Ordinaci ...... Jinak má pravdu, je dobře, že Ordinace po 15-ti letech končí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.