Nový hit Einstein. Kotek a spol.: Jak se liší od originálu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový hit Einstein. Kotek a spol.: Jak se liší od originálu?

Vojta Kotek jako český prapravnuk Einsteina.
Vojta Kotek jako český prapravnuk Einsteina. (Foto FTV Prima, Sat 1)

Seriál Einstein, který u nás kraluje na obrazovce Primy s milionovou sledovaností o sobotních večerech, má kořeny v Německu. Vznikly tam dokonce už tři řady! vypráví příběhy géniova prapravnuka. Německý prapravnuk geniálního fyzika je starší a mužnější než náš Vojta Kotek (33), ale oba jsou fešáci! A jak vypadají jeho kolegové?

PRAPRAVNUK EINSTEINA

Tom Beck (43) – v Německu Felix Winterberg

Vojtěch Kotek (33) – u nás Filip Koenig Pokud vám tvář Toma Becka přijde povědomá, tak jste ho jistě viděli v seriálu Kobra 11. Německý herec zpívá, profesionálně tančí a hraje na několik hudebních nástrojů, šermuje, věnuje se fotbalu i tenisu. Plynně se domluví anglicky a francouzsky. Je pro roli geniálního vědce jako stvořený. A co se týká soukromí? Tom je už víc než rok zadaný. Svou přítelkyni Ehefrau Chryssanthi Kavazi požádal o ruku na dovolené v Thajsku. Svatba se konala v řeckém duchu, protože jeho žena je napůl Řekyně. Vojta Kotek je na rozdíl od německého kolegy stále svobodný. Seriál točil v době, kdy mu v domě na Karlštejně po pádu ze schodů tragicky zahynul otec Václav Kotek (†66), herec a manažer Divadla Járy Cimrmana.

Einstein: Šárka Vaculíková jako expertka na počítače a rozbíjení lahví

Video se připravuje ...

KAPITÁNKA

Annika Ernstová (39) – v Německu Elena Langeová

Anna Polívková (42) – u nás Lenka Vrabcová Annika začínala svou hereckou kariéru na gymnáziu, kde navštěvovala dramatický seminář. Díky němu se dostala na tři měsíce do New Yorku a mohla okusit herecký workshop. Jakmile dokončila hereckou školu, nabídky se jí jen hrnuly, šla z jedné role do druhé a má na svém kontě několik seriálů. U nás ji například dobře znají příznivci seriálu Doktor z hor. Herečka žije se svým přítelem a dcerou v Berlíně. Anička je po rozchodu s přítelem tanečníkem Michalem Kurtišem (40). Zůstali prý ale přáteli. Pracovně se herečce ale daří. V poslední době natočila tři filmy.

MAJOR

Rolf Kanies (63) – v Německu Stefan Tremmel

Pavel Zedníček (71) – u nás Ivan Urban Rolf je hvězdou nejen filmovou, ale taky divadelní. Režiséři ho rádi obsazují do kriminálek, u nás běžela třeba Kriminálka Stuttgart a Místo činu. Do svých čtyřiceti let ale Kanies hrál jen na divadelních prknech. Vše potom ale rychle dohnal. Má na kontě víc než sto filmových a seriálových rolí. Producenti se o něj perou, protože mluví anglicky, francouzsky, italsky a rusky. Pavel Zedníček si kriminalistu zahrál poprvé v seriálu Malý pitaval z velkého města. Česká televize právě reprízuje Četníky z Luhačovic, kde ztvárnil strážmistra Hanse Gebrta.

Vojta Kotek je Einstein: Nový seriál na Primě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.